Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 492
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
В ибей има едни лепенки за паднал клепач, които си слагат азиатките, за да имат повече място за гримиране. Може да погледнеш в нета. Не знам доколко са удобни, но ако е паднал клепачът само на едното око, това би помогнало да направи двете очи симетрични.

Аз съм с паднал и мазен клепач и от всякакви пробвани досега бази три работят най-добре за мен - Too faced shadow insurance, Milani и Артдеко в черно бурканче. Така ги подреждам и по предпочитание.

# 451
Моят клепач е паднал, но не ми се събират сенките. Пробвах съвета от тук да сложа малко молив само в края на очите. На снимката съм с бб крем на Миша, черен молив и червило мат на ГР. Скапаната ми физиономия се дължи на косата Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 09:46 от неви86

# 452
Кожата ти изглежда страхотно!!! И червилото много ми хареса!
Аз мисля, че съветът с молива е мой, така че ако позволиш още малко акъл- продължи с молива до частта, в която линията на миглите ти е равна, т.е до над зеницата, като линията на молива е по-дебела във външния ъгъл на окото, а още по-добре ще стане ако го опушиш. Ако си спомням добре, ти не искаше акъл за сенки и опушване, нали?

# 453
Акъл винаги приемам. Опушен грим си правя от години, но ще ми е интересно да пробвам и вашите препоръки. Тук сте професионални гримьори като ви чета. Този ББ крем на Миша е супер попадение, иначе кожата ми е далеч от страхотна.

# 454
  • Бургас
Скрит текст:
При мен яко се свлича единия клепач - почти е закрил подвижния на едното око - и е ясно, че нямам кой знае какво за гримиране. Вбесява ме това, че външния ъгъл на подвижния, точно в края на миглите и той се е свлякъл надолу. Преди поне молив ползвах, сега всяко дори и леко очертаване още повече го дърпа надолу. Освен просто да ползвам гъбичката и да размажа молива там не знам какво друго да направя, че да повдигна малко там контура.
Щеше да е по лесно ако кожата отгоре не висеше така.Нищо не ми позволява.Окото е като почти затворено макар, че на долния клепач нищо не слагам или понякога светъл молив в ъгълчето уж да го отворя.
Did-ko, ох сестро по съдба /клепач/ ! Как добре те разбирам! И при мен единия на моменти си го виждам + асиметрия.

# 455
От всички четки, с които разполагам, съм най- доволна от Zoeva . Ок са ми като цена и лесно работя с тях. Имам около 80 % от четките им за очи и много ги харесвам. За сравнение имам и доста четки на Сигма и към тях посягам много по- рядко Peace

# 456
  • София
Скрит текст:
[/img]
Фдт е много светъл, мисля
Вие на какво мнение сте?

# 457
размажи го и тогава прецени до колко се слива с цвета на кожата на лицето ти, а също и с тази на шията

# 458
  • София
размажи го и тогава прецени до колко се слива с цвета на кожата на лицето ти, а също и с тази на шията
Кожата ми става по светла....

# 459
Като го разнесеш хубаво има ли разлика с цвета на шията ти? И моето става по-светло, но е еднакъв цвят с шията. Сложи там, разнеси добре и се огледай на хубава светлина дали се слива добре

# 460
Доколкото може да се види от снимката, ми се струва, че и подтонът на фдт-на не отговаря много на твоя.

# 461
Акъл винаги приемам. Опушен грим си правя от години, но ще ми е интересно да пробвам и вашите препоръки. Тук сте професионални гримьори като ви чета. Този ББ крем на Миша е супер попадение, иначе кожата ми е далеч от страхотна.
Ох, не исках да прозвучи така, определено не съм професионален гримьор, днес например визията ми е завоалирано-извънземна, но мисля, че много ще ти отиват сенки, опушени върху или под молива само във външния ъгъл на окото. Full Smokey отива на почти всички.

# 462
Ния, заинтригува ме, пусни днешния грим Heart Eyes

# 463
Сакън-недей, да не плашим хората. Тегава комбинация от оранжево и жълто-златно с прекалено много нюд и малко бронзър. Не е добре.

# 464
А за ежедневието подхожда ли такъв грим?

Общи условия

Активация на акаунт