Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 475
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
Какъв грим дали е подходящ? Аз лично не съм фен на много силен вечерен черен опушен грим през деня.

Но всеки носи това, което го радва. Добре, че няма грим полиция. Joy

# 466
  • Варна
Сакън-недей, да не плашим хората. Тегава комбинация от оранжево и жълто-златно с прекалено много нюд и малко бронзър. Не е добре.

Не сме плашливи ние, дай да го видим!

# 467
Подходящ е за деня, опушеното не е необходимо да е в черно, напротив-по-добре да е цветно.

На снимка не изглежда плашещо, но на живо не е ок. Да не говорим, че е мнооого по-ярко, а е Януари...
С отворени очи е по-зле. Уморена съм, нещастна съм, нямам вдъхновение...

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 09:49 от Анонимен

# 468
Ния, гримът е супер, не знам за какво плашене и липса на вдъхновение говориш.

# 469
  • Варна
Класически пример за просене на комплименти Satisfied

Ниа, чуден грим!

# 470
Определено не е. На живо не става и не ми отива изобщо. Елате да ме видите, ще съм в офиса вовеки явно

# 471
При такава покана и с Вашия "ужасен грим" да не се окажете с опашка от посетителки, желаещи и тях да гримирате по същия начин. Blush

# 472
  • някъде под слънцето...
NiaV
Прекрасна както винаги.Heart
Яхам метлата и долитам Simple Smile

# 473
Мен много ми харесва. Свежо и по-разчупено. Сивите тонове ми убиват желанието за живот. Чуден грим.

# 474
Много сте мили! Благодаря ви!
Успех с дипломни работи, метли и по-приятни вечерни занимавки! Хайде на коктейл като се запролети и изляза от офиса, ще гримирам с кеф!

# 475
Ооо, аз съм още в роуминг и форумът не ми зарежда снимките! Обаче и аз се присламчвам за гримиране!

# 476
Ех, надалеко съм...иначе щях и аз да искам хем да си поговорим за phd-тата, хем нещо полезно да усвоя за гримирането...
Но, поръчах си нови четки, ето това за брокатените сенки, 🙏дано върши работа и, ако нещо пак не се получава, поне няма да се самозалъгвам кой е виновен😂🤣😂

# 477
Ниа, Soft glam на Анастасия?! Вчера бях с абсолютно същия грим Hug

# 478
Ния, страхотна както винаги❤ не знам защо се оплакваш, но гримът ти винаги е прекрасен Heart Eyes

# 479
Niav, много добре изглежда гримът.

Общи условия

Активация на акаунт