Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 409
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
А не може ли да  си събереш сама палитра, идентична на Ретроградния Меркурий? Единични сенки във въпросните цветове, но просто да са от марки, които се предлагат по дрогериите?

# 616
Трудна работа ще е да се намерят цветове като първия ред на палитрата, като се има предвид малкия избор по дрогериите.

Другите 2 реда са стандартна неутрална палитра. За тях лесно ще се намерят подобни цветове.

# 617
Трудна работа ще е да се намерят цветове като първия ред на палитрата, като се има предвид малкия избор по дрогериите.

Другите 2 реда са стандартна неутрална палитра. За тях лесно ще се намерят подобни цветове.

Reloaded Provocative на Революшън няма ли да свърши някаква работа ?

# 618
Споделям мнението за китайските. Те не са ментета, просто не се внасят официално в Европа. Revolution палитрите ми са произведени и те в Китай. Гаранция в това, което купуваш няма никога, независимо колко се кълнат в безупречно качество някои от фирмите. Всеки си знае как тялото му понася различни неща и си прави сметката.

# 619
Моите палитри на Тарт също са произведени в Китай, обаче разликата между качеството, фирмата, която изпълнява производството и контрола с тези на китайски марки са огромни.

# 620
Споделям мнението на tanch.Според мен си избери кои цветове ти харесват най- много и си вземи единички. Единичките на Сефора са доста хубави за цената си според мен. За дрогериен клас не мога да помогна, но аз бих спестявала за хубава палитра или поетапно купуване на единички, защото дори и да намериш подобни цветове дрогериен клас те съвсем няма да бъдат същите като наситеност на цветовете, преливане, формула, издръжливост etc.

# 621
Намерих и тази без да искам, мисля, че също се доближават някои цветове.
https://makeup.bg/product/400832/

И ако може някой да даде мнение за тази как е откъм пигментация, разпрашава ли се много?
https://makeup.bg/product/448154/

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 15:32 от tanch

# 622
Аз да се покажа със зеленото на Catrice. Grinning
Скрит текст:
Сенките много ми харесаха, пигментирани, меки, лесни за преливане. 6 точки от мен! Grinning

# 623
Lie to me, прекрасна си. Heart Eyes
Коя е палитрата?

# 624
  • София
Мноооого изчистено лице, как се грижиш за него?

# 625
Може ли снимка на това зелено? Разкошно е.

# 626
tanch, на Петра палитрата е страхотна, не съм забелязала прашене.

# 627
Lie, много ти отива! Зелената единичка на Катрис ли беше това?

# 628
Lie, страшна си! Мн.ти отива това звлено..чуднооо!

# 629
Благодаря ви, момичета! :*

Да единичката на Catrice е.
Скрит текст:

Иначе грижата ва лицето ми се състои в серум, крем за лице и околоочен на Uriage от Eau Thermale серията. Само не ми се отразяват добре. Вечер слагам или Triacneal или на Alverde маслото от шипка, понякога слагам и маската на Uriage пак от Eau thermale серията. Почиствам грима с едно бебшко измиващо олио на Mixa.

Общи условия

Активация на акаунт