Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 688
  • 1 172
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата мартенска тема, момичета!
Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.

На нашата възраст отдавна сме си дали сметка, че красотата не е мерки, пропорции и вписване в нечии шаблони. Тя е в уникалността, онова цялостно индивидуално излъчване, и в умението да постигнеш хармония със себе си.

След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си (дали? Wink), приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти и тайни, усещания и настроения.

Основни модни тенденции за пролет 2025 г.

С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас!  
Вместо запис споделете каква е палитрата и уханието на вашата пролет, имате ли любими пролетни цветове и парфюми или залагате на непроменяеми предпочитания? Flowers Tulip

Линк към старата тема Февруари '25
Mоля, не цитирайте коментари със снимки!

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 16:41 от Sweta

# 1
Любимият ми в последните няколко месеца e

# 2
  • Бургас/Пз
Благодаря на Света за новата тема 🤩
GB, кажи повече за парфюма. Много искам да го пробвам. Малко ме спира пачулито, не винаги ми стои добре на кожата. Обаче Мис Диор парфюм има пачули и направо е правен за моята кожа 🥰

Напоследък много ми харесват сиви тонове и поръчах това. Мисля за комбинации с розово и жълто Simple Smile

Някой има ли от този модел Адидас да сподели тази подметка дали е удобна

# 3
Света, благодаря за новата тема! 🤗

Честита баба Марта! Живи, здрави и по-малко вироглави. ❤🤍

Харесах Пепси и често нося комбинацията от бяло и червено. Тук никой не прави асоциация с мартеница.

Пуловерът на МТЗ ми харесва и бих носила такъв десен. 😍

Напълно съгласна съм с думите на Зари. 🤗
Да ти е живо и здрави момичето. С лекота да постига целите си в живота.🎂🌹

Добре дошла на Chanel 19! 🌹 Никът ми е познат от козметичният форум! 😉

От цветовете, които гледам, че ще са тенденция харесвам червеното. Любим цвят ми е, отива ми и си го нося. Пастелните цветове не ми отиват на цветотипа, но знае ли се може да си купя нещо, но ще бъде далеч от лицето.
Нямам любим парфюм, обичам разнообразието. От дълго време не съм купувала на сляпо и ми липсва тръпката. 😂

# 4
Днес ухая на

Ще ми се времето вън да отговаря повече на парфюма ми. Simple Smile

# 5
Света, мерси за темата!

През пролетта последните 2-3 години вадя Бърбъритата:

А онзи ден си купих тази колекция:

G&B - разкажи как се държи при теб пачулито, моля те, фен съм на Нарцисо! Моят любим по-по-най е Poudree, но за Коледа подарих на цялото семейство парфюми на Нарцисо и сега крада от ММ неговият Bleu Noir Parfum

PS Но пролет при мен ще пукне в края на Април.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 18:36 от Agent Provocateur

# 6
  • София
Света, благодаря за новата тема!

Аз, за първи път в живота си, се заглеждам към розово. Бледо розово, но все пак розово. Вече цяла седмица на телефона ми седят отворени едни бели кецове с розово, но още не смея да ги поръчам. Като цяло аз съм много нерешителна.
Скрит текст:
И затова е много учудващо как преди 2-3 месеца на едно летище помирисах Armani Si и оттогава сме неразделни.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 17:45 от etomira

# 7
  • София
Нямам пролетен аромат, нося според настроението.
Но очаквам с нетърпение пролетта. Още малко остана.

# 8
  • Ямбол
Мерси за новата тема, Света 🌸.

Трудна съм с парфюмите, не мога да харесам почти нищо на кожата си, имам един Blanc на STDupont от преди сто години и си го обичам и кътам, понякога посягам тайно и към Билито на Дребосъчката 😬.
На безмитната в Копенхаген половинката си припадна по едно от тези Дейзита на Марк Джейкъбс и ме гони с него да ме пръска и убеждава колко хубав бил и колко секси му миришел. На мен пък ми бяха толкова ужасни и шишенцето, и миризмата.

Палитра… ако говорим за грим, почти не нося такъв, спирала, цветен балсам, ако съм в екстра настроение - малко цветен молив или сребристи, зелени, бледолилави сенки.  

Етомира, кецките са готини, давай смело 💜.

Ани, якето ми харесва, а с този адидас нямам опит, за съжаление.

# 9
Ето ме и мен в новата тема. За парфюмите съм споделяла, традиционалистка съм. Рядко ги сменям.
Цветово също. Макар и повече да разнообразявам.
Ал, сандалките ми напомниха за твоите с които ме посрещна миналото лято в София. Тези са от стара колекция, но чакат зареждане и ще си купя още, задължително цветни. Такъв ток досега не съм носила, но ми харесаха на теб и бях щастлива като ги открих. 😘

# 10
  • Mediterraneo
Ани, този Адидас ми стои в кошницата в Спортдепо, имам ваучер да използвам и направо съм се влюбила в модела. Ще взема да го пускам, да не го мисля.

Честита Баба Марта! И благодаря за темата!

Нямам любим пролетен аромат. Имам зимни и летни Simple Smile

# 11
Нямам любим аромат за пролетта, въртя си наличните.

Аз имам мнение за адидаските, обаче няма да е особено полезно, защото се разминаваме по темата за 327. 😀

# 12
  • Mediterraneo
Лино, на мен ще ми е полезно, сподели, моля. 327 не съм имала, не смятам и да имам, но и не виждам какво общо има с Адидаските.

# 13
Магни, честити покупки /които показа в предната тема/, много хубаво си съчетала якето и обувките цветово!

Цитат
Напоследък много ми харесват сиви тонове и поръчах това. Мисля за комбинации с розово и жълто Simple Smile
Ани, много ми харесват твоите поръчки и как не като имам почти същото сиво яке и панталон Simple Smile! Любим цвят идеално се съчетава с розово /друг любим цвят/ и жълто - както си писала, също с червено и какво още ли не. Kissing Heart

Етомира, чудесни сникърси, /аз нося и имам точно с такъв модел подметка и в подобен цвят/ - много ми харесаха!

И аз като Клое обичам разнообразие и нови парфюми да пробвам/нося, но имам от няколко години един пролетен аромат, който ми ухае точно на пролет /на дръжките на  току що откъснати лалета/:

И сега през пролетта 2/3 месеца го нося наред с други разбира се, сменям ги, защото бързо ми привиква обонянието към един и преставам да го усещам.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 03:00 от Sweta

# 14
Аз нямам търпение да дойде пролетта, да цъфнат дръвчетата и да ухае около мен на пролетен цвят. Благодаря за темата, Света!
Любим аромат напоследък нямам, често когато съм с детето ползвам маслен парфюм. Когато съм в офиса само слагам парфюм, винаги имам наличен Angel, но напоследък харесвам повече Том Форд.
Цветово се промених, до преди няколко години харесвах жълто, розово, резида, сега съм повече в бежовата гама, без да съм сигурна че ми отива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт