Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 702
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 45
И в Нотино има...и този ме заинтригува! По описание по идва към моя вкус, има пачули! 😉
Скрит текст:
Да, те са няколко вида, има още тъмносин, светлосин, оранжев, розов и златния. Не знам другите на какво миришат.
https://www.fragrantica.com/designers/Oscar-de-la-Renta.html#Bella
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 00:28 от DiaMia

# 46
Мариета, присъединявам се, много хубаво ти стои роклята. Пролет/есен и е сезона.

# 47
Дънковата рокля ми харесва.
Една Матера на смрачаване:

Скрит текст:

Раздели в два дни Алберобелло и Матера. Няма да съжаляваш. Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 08:57 от Цефей

# 48
Добро утро и благодаря за темата Sweta. По отношение на парфюмите трудно сменям любимците си, когато ги реформулират (спрат) от производство искрено страдам . Signature Absolute Montblanc получих като подарък наскоро.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 10:29 от pep_si

# 49
  • София
Благодаря за новата тема! Hug

Точно този съм извадила сега! Интересно, че и аз редувам последните седмици Нарцисо.
Pure Musc ми е много любим! С него бях предишните две седмици.
За да не забравям парфюми в шкафа, съм решила, всяка седмица, на бюрото изваждам поредният и така се подсещам за тях. Иначе, ще си ползвам това, което е пред очите ми.
В дните, в които съм в офиса съм с Мон Герлен ЕДП. Обожавам го!

Ани, много се радвам! Но тази серия на Идол, не ме е разочаровала никога!

MarietaYo, роклята е много хубава и ти стои добре! Вземай я! Тя е всесезонна! Нося с кожено яке аз отгоре или с късо черно сако, на което имам брошка в синьо коте. Smile

# 50
Мариетка, много е хубава роклята и добре ти стои. Взимай я, за пролет есен е топ...може с нещо отгоре както е казала Копче! Кензото и аз съм го имала, харесвам го!

# 51
  • Бургас
Благодаря за темата!

Мариета, много ми харесва и на мен роклята. Имам подобна и наистина е малко трудна за връхни дрехи както казва Клое, аз съм я носила с едно кожено яке, по-тънко.

Парфюмите ми за пролетта са Си Пасион, Аура, Императрицата и Безе воле.  Много съм харесала едни на Жан Пол Готие -Дива и Тайната градина.

# 52
  • Бургас/Пз
Мариета, и от мен да за роклята! С късо кожено яке/може и кафяво/ мисля, че ще е супер.
Много ми хареса Матера и на мен. Ние я минахме в един ден с Алберобело и беше добре

На мен обаче сърцето ми остана в Монополи Simple Smile

# 53
Откъде Аура Галдучо? Отвсякъде изчезна, а много го харесвам. Пазя си като чичо Скруч едно шишенце Simple Smile

# 54
  • Бургас
И моята е от преди, и аз така си я пазя. Аз не обичам да купувам втори път, затова взимам нови и така имам много и разнообразни. Само тези, които не харесвам много ги изпръсквам докрай.

# 55
Жалко, реших че си докопала някоя парфюмна пещера на Аладин, където още е налична...

# 56
  • Берлин
Мариета, роклята не знам за какъв сезон ще е ок. Май при теб е подобен климатът на моя, но ти стои много добре. Но!!!! Пръстенът на една от снимките ти ме закова - страхотен!

# 57
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили момичета! Purple Heart Света, благодаря ти, че ни приюти отново! Gift Heart Мариетка, грабвай роклята, много си хубава с нея. Heart Exl Аз не деля ароматите на сезонни и несезонни, а на мо̀и и нѐмои, днес съм с един много мой: Cupid
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 17:22 от kolevaangela

# 58
Благодаря за новата тема! Hug
Имам си пролетни любимци и нямам търпение да настъпи "правилното" време за пръскане с тях.
В някои отношения съм ужасна консерва и влюбя ли се истински в аромат, правя  иневъзможното да го подържам в наличност. От пролетните такива са:
LES BELLES DE RICCI BY NINA RICCI DELICE D'EPICES
Скрит текст:
Класическата Laura Biagiotti
Скрит текст:
Jeanne Lanvin Couture Lanvin
Скрит текст:
и Legend By Mont Blanc For Women
Скрит текст:

И аз като Папурче съвсем скоро ще сменя зимните шалове с пролетните такива, по този повод чакам тази красота.
Скрит текст:

# 59
  • Burgas, Bulgaria
ТиЛи, къде намираш Jeanne Lanvin Couture, много отдавна го търся, такава носталгия "ме гони" по него? Cupid

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 17:51 от kolevaangela

Общи условия

Активация на акаунт