Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 710
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 60
Привет момичета!
Аз съм на зимна вълна тия дни, парфюма ми е зимен - Nun, много е красив на студено. Миналата зима в студа ползвах Granada Salvia, също прекрасен при минусови температури и сладък и дразнещ на топло.

Мариета, роклята ти стои добре, но аз съм по-скоро не за рокля от дънков плат - след няколко пранета избелявa и вида става леко вехт.

Красотите на D&G ги погледнах с четвърт око и замижах 😀

Магни, радвам се че съм те вдъхновила за сандалите. Много са удобни с такава височина и  ширина на тока.

И нали съм на зимна вълна (а птичките ме събудиха сутринта, на пролет пеят ❤️) няколко красоти за следващата зима

искам такова сако ❤️

любим туид ❤️

разкошен костюм 🩷

ансамбъла е 😍

и красиво кафяво 🧡

и панталона 🩷

всичко искам 😀

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 08:01 от Al Georgieva

# 61
  • Ямбол
Аз искам тази риза ли е, якичка ли 🤩

Тили, много хубав шал чакаш : ))

# 62
ТиЛи, къде намираш Jeanne Lanvin Couture, много отдавна го търся, такава носталгия "ме гони" по него? Cupid

В ибей.
Там търся ароматите, които вече не са в производство. Трябва периодично да се проверява, не винаги излизат налични.
Днес, например, съвсем случайно си отворих профила в ибей и попаднах на Venezia Pastello (абсолютно най- любимият ми парфюм за истинска зима за всички времена) на изключително добра като за него цена и веднага си го подарих за 8- ми март. ☺

Преди 2-3 седмици се намираха само тестерчета.
Преди това пък беше на двойна, даже тройна цена (от други продавачи).

Като стигна до комп, ще потърся Jeanne Lanvin Couture и ще ти пиша. 🤗

ПП. Майолче, мерси! Hug

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 19:21 от TuЛи

# 63
Мерси дами за препоръките! днес се прибрах в хотела в 19:20. Реших да почина преди вечеря, бях забравила роклята, но почивах с  форума и като взех да чета  ме подсетихте за роклята:). Ами до 20ч работеше и… отстреляна.
Денят беше чудесен, да, може и по 1 цял ден да се отдели на 2те градчета. Но се справихме. Гидовете бяха готини. Групат беше от английско, испанско и италианско говорящи, та караха на 3 езика. Магни, имаше една двойка от Малта. Имаше и 3 дами българки, но те не се включиха в обиколките и една двойка от София, с които обикаляхме с гидовете. В Матера реално не стигнахме до самостоятелни разходки Simple Smile
В Алберобело освен разходката с гид имахме и дегустация и един сладур ни омая на тема зехтин..
В Матера дегустацията беше на ликьори. Припомних си времената, когато майки и баби пиеха Бадемов аперитив Wink
Сумато филми се оказа са снимани в Матера, с аз знам само Има Татарани.

Алберобело и Трулите. Към 3-4 милиона Е струвала една къща Трули.

# 64
Marieta, чудно е :hibiscus Определено искам да го видя на живо.

# 65
Ооо, ТиЛи
Мон блан ми е най-любимият ми парфюм ever!
От къде го намираш???
Аз последно купих от ebay, но ми си стори с променен аромат.
А покрай грешка в поръчка придобих и legend intense, също мноого хубав. За мен мирише на божури.

# 66
  • Берлин
Добавка с намигване към неповторимия ми стил 🤣🤣🤣

За да направя още по-цветен празника за Мм. Рожденик е на 8 март. От сина ми са билетите за AC/DC, а от мен Стинг.

# 67
Ооо, ТиЛи
Мон блан ми е най-любимият ми парфюм ever!
От къде го намираш???
Аз последно купих от ebay, но ми си стори с променен аромат.

Последния път- отново от Ибей, съвсем наред си е ароматът, който пристигна при мен. 🥰

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 23:53 от TuЛи

# 68
Мариета, благодаря за снимките и впечатленията!
Папурче, благородно завиждам за Стинг. За AC/DC, по- по- малко.

# 69
  • Виена
Имма Татарани в момента снимат нов сезон Simple Smile В Матера внимателно разглеждахме къде са снимани сцените.-наслаждавай се Мариета,Пулия има много за разглеждане!

# 70
  • Отвъд алеята зад шкафа
То имало нова тема, а аз блея.
Честита Баба Марта и 3 март!

Матера ми е любимата място от Пулия. Аз препоръчвам да е с нощувка.

Ето една тематична снимка на моята мартеничка, закачена в Матера:

За парфюми - нямам типично пролетни, с малки изключения повечето си ги ползвам целогодишно.
Днес съм с:

# 71
Ооооо, Мариета страхотни снимки..и аз съм го предвидила в програмата!
Честит национален празник дами!

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 11:18 от mimi.7299

# 72
Честит ни национален празник!

Децата със знамена - малки и големи, пълни с ентусиазъм ❤️

# 73
  • София
Marieta, точно се канех да кажа ДА за роклята и виждам, че си я взела! Да си я носиш със здраве!
Дънковите рокли нося и зимата, все пак в помещенията е достатъчно топло, а навън сме с връхни дрехи. Става със сако отгоре, с кожено яке, зимата с каквото си носите по принцип.

Много обичам Матера, страхотна атмосфера! Единият Джеймс Бонд е сниман там.

# 74
  • Берлин
Честит празник 🇧🇬
Гледахте ли церемонията за Оскар? На баба соц пердето ме уби

Общи условия

Активация на акаунт