Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 729
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ха-ха Папурче,
А аз се притеснявам, че някои рокли на слънце леко прозират лятото Smiley

# 76
Папурче,  реклама в световен мащаб - така гледам на пердето Simple Smile. Не помня кой беше казал "Лоша реклама няма"
Ето някои от снимките на най-добре облечените звезди на червения килим на Оскари 2025 г - великолепни рокли! Моят личен фаворит е Ариана Гранде. Вие коя бихте избрали?

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 22:51 от Sweta

# 77
Честит празник!
Не съм гледала Оскарите. Не ми допадат чак пък толкова съблечени облекла, дори и при съвършена фигура.  На подиум както и да е, все пак там може да се възприеме като част от моден пърформънс... Но в непосредствена близост с други, вероятно облечени  хора си е някаква форма на ексхибиционизъм за мен...

# 78
  • Бургас
Честит празник 🇧🇬
Гледахте ли церемонията за Оскар? На баба соц пердето ме уби

Това е някакъв тренд. Попадна ми клип как да си ушием такава пола Smile Даваха я върху други дрехи облечена

# 79
Пердето ми харесва 😃
Плата е красив.

Последните събития ме притесняват, с всички само за това си говорим, а и по ревютата гледам че войната вдъхновява дизайнерите и ме свива сърчицето.

Смених екипа, сега така, много си харесвам якето, с мотиви от тракийските съкровища е
....

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 08:13 от Al Georgieva

# 80
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема ❤️
Честит празник момичета.
Нямам любим пролетен аромат,но все пак ми харесват люляк и зюмбюл(може и да има парфюми с такъв аромат,но като почти не ползвам такива)...

# 81
# 82
  • Ямбол
Честит празник!

Скрит текст:

Много обичам тържествената заря-проверка и ми липсва да съм на площада в София с приятели.

# 83
Честит ни национален празник!

Ето някои от снимките на най-добре облечените звезди на червения килим на Оскари 2025 г - великолепни рокли! Моят личен фаворит е Ариана Гранде. Вие коя бихте избрали?
Аз най-много харесах Зоуи Салдана (изключителна!) и Холи Бери. Ариана, много учудващо за мен ми хареса в червената рокля с която откри церемонията - почти винаги са ми прекалено романтични и захаросани нейните визии, koeто в комбинация със склонността и да преиграва извън филмов сет ми идва много:

PS Ето това ми е интересно търсен и планиран  ефект ли е - двойната линия и това сутиена ли е или част от дизайна на роклята?

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 16:51 от Agent Provocateur

# 84
Зоуи Салдана ми е втория фаворит.  Изборът е много труден, наистина великолепни рокли.
А чудесната роклята на Гал Гадот като модел ми напомни на роклята, която дъщерята на Сиска беше избрала за бала.

Цитат
PS Ето това ми е интересно търсен и планиран  ефект ли е - двойната линия и това сутиена ли е или част от дизайна на роклята?
Агент, зададох си същия въпрос Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 22:08 от Sweta

# 85
PS Ето това ми е интересно търсен и планиран  ефект ли е - двойната линия и това сутиена ли е или част от дизайна на роклята?

PS И разбрах какво ме дразнеше толкова в иначе прекрасните рокли на Деми Мур и Селена Гомез - презрамките ми идват прекалено тънки и небалансирани спрямо тежестта и обема на останалата рокля. Иначе прекрасно ги бяха гримирали и стилизирали, особено Селена - вдъхновението било София Лорен и го бяха изпипали!

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 16:14 от Agent Provocateur

# 86
  • Бургас/Пз
Последната червена рокля ми е абсолютен фаворит. Много ми хареса. Другата, която много ми допада е тази

Деми също е прекрасна. Тя беше фаворит на големия ми син за Оскара за женска роля.

# 87
Последната червена рокля ми е абсолютен фаворит Деми също е прекрасна. Тя беше фаворит на големия ми син за Оскара за женска роля.
Не само негова, голямо разочарование беше за нея, че не и го дадоха! Moeто голямо разочарование беше за Дюн 2! Sad

А аз лично още чакам някой да надскочи ОНАЗИ червена рокля на Оскарите отпреди 2 години!

PS Бих предпочела да не вкарваме политика в тази тема, направо съм болна и бясна от случващото се.

PS Емма Стоун също беше прекрасна, изключително елегантен образ, хем като изваден от 20-тте,  хем като правен за нея! Но ми липсваше червената и коса!

Бляк, бляк, бляк и още веднъж бляк от мои големи любимци!

A колко недолюбвам любимата на любимия ми Тимъти не искам да отварям дума Wink

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 21:39 от Agent Provocateur

# 88
Честит празник, момичета!

Елислава, най-реалистичният люляк, който съм пробвала е En Passant Frederic Malle.

А колко любимци имам на FM не е истина.

Хубави рокли, но нямаше нищо УАУ за мен поне.
Май най много харесах Elle Fanning in Givenchy Haute Couture.

Разбира се, може би не е най-оригиналната, но винаги е по-добре да се вдъхновяваш от Грейс Кели, отколкото от други.

Ема Стоун и Деми Мур също ми харесаха.

Червената рокля на Cara Delevingne е разкошотия! 😍

Единственото цяло ревю, което изгледах от Миланската седмица на модата беше точно на Макс Мара. Много, ама много ми хареса! 😍Само малка  част от нещата, които харесах. Отделно, че марката ми е една от любимите.
Скрит текст:

Красиви цветове, изчистени кройки, елегантни, класически модели с щипка готическа романтика.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 22:37 от cloè

# 89
О, много хубави рокли на Оскарите. Искам да ги пробвам и да се видя в тях.

Общи условия

Активация на акаунт