Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 737
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 90
Max Mara ми е любимата модна къща, следя я от години.
А и се продава в България.
Харесва ми новата им колекция

# 91
Честит национален празник!
Същия въпрос за деколтето на Ариана Гранде си задавах и аз, много ми дразни погледа, който и от двата варианта да е верният.

# 92
Забравих да кажа, ама от толкова дълъг пост, че харесах двете  посвещения на Изабела Роселини.

Първото е в избора на рокля от синьо кадифе на D&G в почит на Дейвид Линч/ имали са връзка от няколко години/. Тя изпълнява главната женска роля в култовия трилър “Blue velvet” с режисьор Дейвид Линч.
И второто почит към майка си. Носейки нейни обеци, които тя е носила на Оскарите през 1975 година, когато е спечелила наградата за “Най-добра поддържаща роля” във филма “Убийство в Ориент експрес”.
Обеците на Ингрид Бергман са подарък от съпруга ѝ.
Страхотни и докосващи посвещения!

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 01:46 от cloè

# 93
  • Burgas, Bulgaria
Честит празник, мили, момичета! Gift Heart Поразгледах тоалетите от Оскарите, съжалявам и без да искам да обидя ничии предпочитания, но звездите .... малко като някои от нашите абитуриентки са се докарали. /естествено не визирам всички/. Това, разбира се е мое мнение, много субективно е, пък и коя съм аз, има си модна полиция. Kiss
Единствено това ми хареса, и то е кич, но е по - различно: :

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 19:59 от kolevaangela

# 94
^^^ Koleva, и на мен  много ми хареса, може би не за Оскари, но иначе много хубав тоалет!

И въпреки всички рокли за мен лично най-хубавото на цялата вечер беше обяснението в любов от сцената на Кълкин.... разтопи ме!

И Юра Борисов със жена си - и на Юра съм фен!

PS И въпреки невероятните вокали на Ариана най-НАЙ-хубавото изпълнение на Somewhere over the Rainbow e това:

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 18:53 от Agent Provocateur

# 95
Grinning Отивам да гледам рокли от Оскарите.
Изабела Роселини винаги съм я харесвала, има финес.
Прави ми впечатление, че напоследък се слагат джобове и на официалните рокли. Обичам джобовете.

Grinning Този следобед прочетох една книга на един дъх, отдавна не ми се беше случвало.

# 96

тази снимка е невероятна, новото поколение я има за пример - авторът и сниманите са легенди

# 97
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ета как е ушита роклята на Ариана:

https://www.instagram.com/reel/DGvRJq6tiNI/?igsh=cjJ1N3V6emJ4czU=

# 98
Ние с малката харасахме Ема Стоун и разбира се ГалГадот / тя й е люмимка/
Приятелката на Тимъти, аз няма да се въздържа като Агента прилича все едно да му е майка, за другото ще замълча..
 Wink
Аз харесах много и Деми Мур! 😍
За Somewhere over the Rainbow, вярно е никой след смъртта му не я е изпълнил по добре!

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 20:09 от mimi.7299

# 99
  • Берлин
На мен най-силно ми въздейства тази:

Останалите рокли /като мина метър тези, на които ми идваше да извъртя очи/ си бяха ...рокли като рокли.

# 100
Честит национален празник!

А за Мария Бакалова какво ще кажете?

Моите аплодисменти са за Селена Гомез. Просто прекрасна във всяко отношение.
Харесах и червената роклята на Ариана Гранде.

# 101
Папурче и на мен - получих стрес! 🤣
И аз като Анджи с малко изключения Оскарите ми докарват на карнавал! Wink
Селена Гомез е любимка на малката. Преди години й носих парфюма от Щатите, щеше да умре от кеф! 😁 Даже мисля още пази шишето...

# 102
  • Sofia
И мен най-много ме впечатли тэмнозелената рокля на Синтия Ериво,

но ако трябва да избера коя аз да облека, тази драматична геометрия в стил злата кралица не подхожда на моя soft натюрел и бих се спряла на тази

# 103
Цитат
Това, разбира се е мое мнение, много субективно е, пък и коя съм аз, има си модна полиция. Kiss
Анджи, не зная за каква модна полиция говориш, но ако има ще да е със сто подразделения Simple Smile
Всеки със собствено мнение.
Като преброих гласовете на досега изказалите се някакво обединение има само около роклята на Гал Гадот - съответно я обявявам за победител в мини конкурса BG - mamma - най хубава рокля на Оскари 2025 г. Simple Smile
Дизайн на роклята -  Prada

Между другото огърлицата на актрисата също е интересна
Oгърлица от злато и диаманти от Анджела Къмингс за Tiffany & Co. - около 1980 г.

Ако някой иска да гледа още рокли и костюми от събитието - тук:
https://www.vanityfair.com/style/photos/oscars-red-carpet-2025-e … NO6IbQCeZB2DLeLbG

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 00:01 от Sweta

# 104
  • Ямбол
Ариана обувка ли има отзад на хубавата си червена рокля 😂??

На мен Мария Бакалова ми хареса : )). Гал Гадот, Маргарет Куали, Ана де Армас също:

Синтия Ериво също ми хареса, само тази странна заострена яко ми боде очите 😅.

Ако трябваше да се спра на нещо, което бих облякла - тази на Ана горе или тази на Скарлет Йохансон, но може би в друг цвят:

Или тази:

Общи условия

Активация на акаунт