Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 411
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Матовете не са лоши, но червилото не ви ли е прекалено сухо... така се беше впило в устните ми, че ползвах 3 различни продукта да го махна!
Иначе като цвят не е много зле, мога да го нося, въпреки че бих предпочела другото от колекцията... Gingerbread girl

# 646
Да се включа по въпроса за репликите на палитри. Имам доста на W7 - брандът е английски, произведени са в Китай под техен контрол и се водят cruelty free. Основно са реплики на ABH.  Като цяло качеството е прилично - има някои доста непигментирани. В момента мъча една - на ръката, като суочна, ми вади разкошен цвят, на окото с четка не ще и не ще. Освен да мажа с пръсти и там.Grinning обаче има една, която се води реплика на Desert dusk уж - ами страхотна е. Наситени цветове, пигментираност, преливане. Тя ми беше първата от марката и покрай добрите си впечатления от нея поръчах и други. Някои са попадения определено и вършат работа.
В този ред на мисли, някой беше питал за червени тонове на зелени очи - понеже и аз съм с такива. Във въпросната палитра има едно доста ярко червено, което обаче много ми откроява очите. Смесвам го с малко лилаво и слагам червената спирала на Ейвън и
светват като фарове. Simple Smile Та експериментирайте, аз най-напред мислех, че това няма как да го нося, но се оказа, че най-много се харесвам именно с тази палитра.

# 647
Ейй, момичета, мноого ви благодаря отново! Наистина се засрамих! Simple Smile

За грима на лицето ползвам Healthy mix на Bourjois. Този фдт ми е най-добре от дрогерийните. Малко соректор имам на Rimmel Lasting radiance, от който няма смисъл, тъй като имам торбички, които са перманентни. Може би от разположението на очите ми. Grinning Малко пудра за запечатване на коректора от Kat Von D shade and light. От същата палитра и бронзирам леко и един руж на Rimmel от сепиято с Кейт Мос.

# 648
Не ми е сухо червилото.

# 649
Зелено на зелени очи. Поразмаза се малко от моливите.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 12:28 от Genocide Lollita

# 650
Lolita, красота! Харесва ми зелено на зелени очи!!!

# 651
Ния, хубавата София Тилбъри ми напомни силно за теб на тъмбнейл (не съм го гледала цялото още)

Lolita, майка ми откакто я помня ползва такова зелено на зелените си очи. И подобно синьо.

# 652
Agent, много мило. Аз засега май само по филър я гоня, но ще пиша на Хиндаш ако иска да пробва да ме направи като София. Или каквото иска да ме направи ❤😘🤣.
Ще пробвам този грим още утре.

# 653
Мили мои, една приятелка зададе въпрос, а нямам време да ровя и да рисърчвам. Та тя е фенка на Худа и палитрите и и понеже похвалих къщичката на ТФ тя пита на коя Худа палитра прилича и сравнимо ли е качеството? Помагайте, аз нямам нищо на Худа!

# 654
На никоя не ми прилича. Качеството на Худа за мен е по-добро, по-пигментирани са. Имам всички големи палитри на Худа и две малки.

# 655
Mersi, Densi! Току щo спести пари на Люба Grinning

# 656
  • някъде под слънцето...
Lolita, прекрасни очи, които биха  могли да бъдат умопомрачаващо красиви , ако ги гримираш  в   друга гама..

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 20:51 от sl

# 657
Lolita, прекрасни очи, които биха  могли да бъдат умопомрачаващо красиви , ако ги гримираш  в   друга гама..
Аз ползвам розово, червено и лилаво по принцип. Зеленото беше експеримент.

# 658
Лолита, много готин експеримент според мен.
Аз съм в творческа криза и гримът ми на последък не става. Затова след известно въздържание реших да се възползвам от намалението на сайта на ByTerry и счупих тъпомера.
Агент, вземи си едно мини от тяхната пудра за проба или я пробвай на каунтър. Само с нея не ми се набива нищо в линиите, матова е, но не състарява.

# 659
Не знам защо, но София Тилбъри ми мъжкарее много. Може би заради това, че е набодена яко. И не ми е хубава. Относно зелените очи, мисля, че е по-добре да се ползват сенки, различни от зелено. Тези дни ще правя експерименти с грим на очите и ще качвам за съвет тук. Сега съм в застой, защото ми беше избил херпес на носа.

Общи условия

Активация на акаунт