Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 404
  • 768
  •   1
Отговори
# 660

пробвала ли си тъмно кафяв молив за вежди?
черният прави грима ти неестествен - може да е заради снимката, но вероятно е така и на живо

# 661
  • При децата ми
Благодаря ви, момичета! :*

Да единичката на Catrice е.
Скрит текст:

Иначе грижата ва лицето ми се състои в серум, крем за лице и околоочен на Uriage от Eau Thermale серията. Само не ми се отразяват добре. Вечер слагам или Triacneal или на Alverde маслото от шипка, понякога слагам и маската на Uriage пак от Eau thermale серията. Почиствам грима с едно бебшко измиващо олио на Mixa.

Много навреме ми идва тази информация!:smile:
Тъкмо вчера ги гледах намалени в "Лили" и им се чудех!

Гледах и едни единични сенки на "NYX" намалени, някакви отзиви за тях?

# 662
Единичките на Никс са hit and miss - някои са супер, други са доста зле.

# 663
Скрит текст:

Днес съм така. С две палитри от евтините на Makeup recolution.

# 664
  • Бургас
Flowers HibiscusИ какво като са евтини ,стоят ти прекрасно.Много си хубава.

# 665
  • София
Изглеждаш уникално!
Може ли снимка със затворени очи?
С какъв фдт си?

# 666
Днес в червено.
Скрит текст:

bubanka, кафяв е. Просто съм естествено чернокоса и съответно са ми черни и веждите и не се крие лесно.

# 667
Благодаря Ви отново! Simple Smile Да, евтини са, ама лично при мен се държат много добре. ФДТ-на е на Bourjois Healthy mix. Със затворени очи не стават снимките. Ще опитам пак после. Grinning

Lolita, е това са твоите цветове! Прекрасно!!

# 668
На такива красиви очи и евтини,и скъпи палитри стоят прекрасно.

# 669
Всички снимки са страхотни. При мен снимки на грим не се получават и това е. Joy

# 670
Прекрасни сте!!!! ❤❤

# 671
  • София
Благодаря Ви отново! Simple Smile Да, евтини са, ама лично при мен се държат много добре. ФДТ-на е на Bourjois Healthy mix. Със затворени очи не стават снимките. Ще опитам пак после. Grinning

Lolita, е това са твоите цветове! Прекрасно!!
А кой номер?

# 672
Нали знаеш, че неиния номер може да не е подходящ за твоята кожа.

# 673
  • София
Да, но все пак, искам да видя 😊

# 674
Lollita, признавам си без да си ме питала, че ако аз бях родена с твоята бяла кожа, със зелените ти очи и естествено черна коса не бих и сложила боя никога! Това е толкова красива и рядка комбинация! И да, червеното естествено подчертава по-добре очите ти! Надявам се, че не ти е неприятно да коментирам без да си потърсила мнението ми!

Като заговорихме за ФДТ, а скоро и Есмералда спомена, ако не се лъжа, за това, как процедирате когато кожата на лицето ви като цвят се различава сериозно от врата ви! Мен лично ме побърква този факт - шията ми е много по-светла и по-жълта от лицето, което за капак е и по-червендалесто, особено за забелязва тази разлика сега, през зимата. Като подбера ФДТ, който се слива със шията изглежда много различен на лице. Като подбера цвят, който се слива с областта на челюстта ми веднага проличава разликата със шията, а аз толкова да не обичам да блендвам ФДТ надолу по шията - скапва ми яките на ризите.

Затова след известно въздържание реших да се възползвам от намалението на сайта на ByTerry и счупих тъпомера.
Агент, вземи си едно мини от тяхната пудра за проба или я пробвай на каунтър. Само с нея не ми се набива нищо в линиите, матова е, но не състарява.
Забравих да ти отговоря, макар, че снощи много се смях и на въздържанието ти и на опита ти to aid and abet Grinning Grinning Grinning  Бай Тери викаш, мило, а?! Обаче и аз няма да ти остана длъжна Grinning Я загледай, прекрасна, Kevyn Aucoin Gossamer Loose Powder (Diaphanous) - и тя е рядко хубава и най-ситно смляното нещо евър. Само да се бяха минали да слагат по повече от 3 грама в кутията за тез пари Grinning

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 16:32 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт