Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 402
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Lollita, признавам си без да си ме питала, че ако аз бях родена с твоята бяла кожа, със зелените ти очи и естествено черна коса не бих и сложила боя никога! Това е толкова красива и рядка комбинация! И да, червеното естествено подчертава по-добре очите ти! Надявам се, че не ти е неприятно да коментирам без да си потърсила мнението ми!
30+ години брюнетка, ми писна ми... Иначе съм с малко по-жълтеникав оттенък, умишлено ползвам по-бледи фдт. Харесвам "по-готик" излъчване.

# 676
  • В полите на Пирин планина
Да взема да се престраша да сложа един грим, с една от шоколадовите палитри на Революшън:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 10:10 от Lady Brinne

# 677
Лолита, много ти движи косата според мен, а и е класика със зелени очи. Аз не мога да карам без да си сменя нещо в косата повече от година, а и наистина дава нов мегдан за игра с грима, въпреки, че аз все още се гримирам с презумпцията, че съм брюнетка.

Агент, Бай ти Тери ги разбира тези работи с пудрите, остави настрана грамажа. А&А опитът продължава, признавам с ръка на сърце, че всичките ми фаворити сред пудрите са предвидени за хора с миниатюрни лица и гигантски портфейли. Нямат срам тези от индустрията- 2 пъти по-скъпо, но за сметка на това 3 пъти по-малко или върви като лютеница в детска градина- примери са Hourglass, Бай ти Тери, пресованите Шарлът и MUFE.
Аз днес съм скучна, но отдавна не съм била с wing някакъв, така че се одобрявам.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 20:14 от Анонимен

# 678
Кофти е да си смениш косата. И дрехите ти седят различно. Усетих го с рижия подтон, с тъмночервеното нямах тоя проблем.

Кажете хубави, наситени черни сенки. Не съм очарована от тия по палитрите, които имам, а единични на сляпо не ми се събират.

# 679
  • Стара Загора
Кофти е да си смениш косата. И дрехите ти седят различно. Усетих го с рижия подтон, с тъмночервеното нямах тоя проблем.

Кажете хубави, наситени черни сенки. Не съм очарована от тия по палитрите, които имам, а единични на сляпо не ми се събират.

Inglot, може да си купиш само рефил и да си го лепнеш някъде другаде .

# 680
Любимите са ми черното на Анастасия, което хем се блендва много лесно, защото е прашливо като другите им сенки, хем е достатъчно наситено, за да става и за очна линия. Ако ти се поръчва, черното на Наташа Денона (blackest black, единичка) кърти. Наистина е най-черното черно.

# 681
Аз харесвам черните единички на NYX.

# 682
Nia, много си красива!

Аз нещо се пристрастих към миглите 😂 купих си уж само за Нова година едни, а ги слагах вече няколко пъти. В събота си бях направила много як грим, но забравих да снимам естествено.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 19:21 от ARIA*

# 683
Ния,Арив,Lie, всички сте УаУ!
И аз обичам мигли и трябва да си купя най-накрая.

# 684
Не мисля, че бих могла да се справя с мигли, много сложни ми се виждат. А като гледам Ариа Ми се ще да пробвам

# 685
Моите мигли са много зле, но не ми харесва идеята да си лепя пластмаси по очите. Иначе ми харесва как седят, определено.

# 686
О, Ниа ще се справиш. Аз не си бях слагала от години, тогава ми помагаше и приятелка де, но е повече от лесно. Погледни ако искаш някой клип колкото да добиеш представа какво трябва и какво да не правиш и ще успееш.

# 687
А твоите какви са? Моите не са лоши, но мечо Пух е прав. Все пак не искам да са тарантулски крачка.

# 688
  • София
ARIA, ти с какви си, много добре ти стоят? Аз си купих едни евтини наскоро, май на Трендит ъп бяха, реших, че не съм се виждала с мигли никога и поне да придобия представа как ще ми стоят. Нищо не стана, не успях да ги сложа. Чудя се дали проблемът е че взех най-евтините или аз не се справям, въобще не залепнаха.

Напоследък имам и проблем с очната линия, с очна линия си ходя от години, но сенки слагах много рядко, сега си взех една палитра на Революшън и очната линия не ми пише, купих нова същият проблем, става цветен филм отгоре. Почиствате ли я и ако да с какво, седи леко сиво, а по принцип са си черни. Първата беше мак, сегашната е Лореал и двете са писалки.

# 689
Хаха, тарантулски крачка ... Разби ме Joy Joy

И аз хич не съм по миглите, слагам ги по половин час, много са ми неудобни, все ме бодат в очите. Много много рядко слагам, когато искам да се "накифля".

Общи условия

Активация на акаунт