🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 8 /Финал/

• 35 568
  • 630
  •   1
Отговори
# 285
Познахме ги Маги и Жана Wink Сега остана Гарванът да е Михаела Маринова! Аз съм за нея от самото начало!  И точно тези 3 исках на финал, и точно в този ред! Доволна съм Simple Smile

# 286
Ако е Тита, вече не мога да го изтърпя това тикане на млади кръшни певици без характе и дълбочина - като Тита и Михаела Маринова. И двете могат да пеят и това е, нищо повече. Нямат никаква индивидуалност. А пък по другите формати ги хвалят, все едно са новите Джанис Джоплин. То не беше "най-добрата певица на своето поколение", не бяха чудеса.

# 287
  • Варна
И аз съм в шок! Но тя и сега като говореше беше все едно е болна.... Май трябва да й преслушам песните от Х фактор....

# 288
И аз съм за Виктория или Деси Слава. Но по скоро Вики.

# 289
  • София
Браво на Жана, много хубав образ направи. 
Едното дете се кълне, че Гарванът е Тита.

# 290
  • София
Гарванът е Виктория Георгиева, залагам си главата.
Браво на Жана, страхотно представяне в шоуто. А това с лорд Евгени Минчев искрено ме разсмя.

# 291
Рафи би могъл да носи 20 кг костюм.

# 292
На мен Розата спря да ми харесва от Делю хайдутин насам. Сякаш друг човек беше. Аз също гласувах за Гарвана. Heart

# 293
Гарванът е Виктория Георгиева, залагам си главата.
Крисия е. Ще останеш без глава. Grinning

# 294
  • София
И аз мисля, че е Крисия

# 295
Михаела Маринова е Гарванът.

# 296
Много харесвах Розата и не исках зад маската да е Жана. Не я харесвам тая Жана и това си е. Ъ, не, че моето мнение ще и накриви шапката, най много да дръпне една линия по тоя повод, ама нейсе. Инак не отричам, направи добър образ. Но така ми се искаше да съм изненадана, а не разочарована.

# 297
Аз гледам малко назад...тъкмо пее Розата...Розата НЕ звучеше като Жана, не знам...явно яко преработен глас. То така можеше и Михов да е Розата Sad

# 298
  • DE
А трябваше да има изнедада...

# 299
Както каза Маги, тази вечер може до 2-3 часа да откарат. Joy

Общи условия

Активация на акаунт