🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 8 /Финал/

• 35 547
  • 630
  •   1
Отговори
# 345
Въобще не съм хепи, че Гарванът спечели! Разочарована съм, исках Розата или Пчелата. Иначе за мен нямаше никаква изненада, всичките ги познах много много отдавна. Халваджиян да вземе да покани следващата години по-позабравени и не толкова всеизвестни и втръснали хора...

# 346
Все си мислех,че Гарвана е Крисия и много се радвах за нея,пък то какво се оказа.Идея си нямам коя е Михаела...в този случай според мен по-добре да беше спечелила Жана.
А иначе мой любимец в цялото предаване си остава Лъвът.

# 347
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И на мен Жана ми се стори неадекватна.
Според мен Жана се сдуха, че не спечели.
Нормално, 3 месеца всички Розата та Розата и накрая печели протежето на Саня...

# 348
  • София
През всичките концерти някакво гласче, както каза някой хелийно, а накрая Михаела с нейния си глас. Шок. Ми наистина не е честно.
Много се изненадах и за Жана и за Михаела. Не очаквах и не вярвах , въпреки предположенията тук в темата. Много различно пееха от себе си според мен.
ПП
От самото начало най-много ми харесваше Гарванът да си призная, и като избор на песни и като звучене беше магическо някак.

# 349
И като се сетя Мишето кого победи в Капките - Миро и Люси Дяковска, които са певци и артисти, та дрънкат. Тази Магърдич я подпира ужасно много, просто я тикат за победителка навсякъде.
Не я тикат персонално, а тикат хората на Вирджиния... Ако се отдели от Вирджиния, повече няма да я видим по NOVA.

# 350
Днес като представя две от песните Гарванът си пя на няколко места съвсем като Михаела.
Жана също много добре си преправяше гласа.
И трите се справиха страхотно, с тези толкова специфични гласове не им е било лесно.
Малко повече ми харесваше Розата, но нищо.

# 351
Значи Геро оня епизод беше прав (като натърти на Б и Ж).

# 352
Отдавна ви казах какво значи вълка и тн. Знаех си за Жана. Още от първия път познах, че Мишето е Гарвана, макар после да се поколебах. Много се радвам. Страхотни бяха!

# 353
Аз гледам малко назад, Жана тамън пее БЕЗ маската и защо не си преравя сега гласа?!? Много съм разочарована. Пък Sad

# 354
Гарвана - Михаела Маринова
Пчелата - Маги  Джанаварова
Розата  - София Джамджиева
Знаеше се кои са от седмици, цитирам и публикация....как панела не позна нито розата....нито гарванът?! Разбирам че искат да си изтъкнат предаването....но не са чак толкова глупави зрителите:sunglasses:

# 355
Страхотно шоу с потресаващ финал.
Маги Джанаварова си беше Маги.
Розата рязко напълня, когато излезе да свали маската и рязко и спадна диапазон и дрезгавина. Всичко било е на запис.
А Мишето, която харесвам много, през целия формат пя като надишана с хелий, като беше себе си само във финалното изпълнение.
Разочаровах се от преправените студийно гласове. Иначе и трите ги харесвам.

# 356
А как щях да се изкефя - Розата маха маската и виждаме Роберта,ама...

# 357
Нямаше изненади (поне за мен) днес на този финал. Единствено се чудех доколко техника е помагала на гласовете им или са пяли сами по различен от обичайния им начин, но и за това май може да се направи някакъв извод...
В крайна сметка за мен изненада от целия формат си остана Къци -Шапката (Димо не можа да се задържи дълго, за да мога да коментирам цялостно представяне). Ако има следващ сезон, бих се радвала да видя лица, които не са толкова показвани по Нова предимно.

# 358
  • София
Аз не разбирам- хем искате да ги познаете, че даже още от първото предаване сте ги познали, хем като са същите- става егати тъпото шоу. Не че днес не беше де.

# 359
А как щях да се изкефя - Розата маха маската и виждаме Роберта,ама...
А аз,Рафи,ама..

Общи условия

Активация на акаунт