Нуждая се от ...

• 125 738
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Mediterraneo
Не, хора, тези бабини илачи не ми действат, не и на катамаран поне 40 минути във водата. На мен на огромния круиз ми ставаше лошо при вълнение, което хората даже не усещаха. Тогава вземах по едно хапче всеки ден, Дименхидринат пиех. Имам останали 2, ама са с изтекъл срок и не знам ще имат ли ефект.

# 1 831
И близалките от аптеката вършат работа.

# 1 832
Аз имам нужда от 2- едната да гледа майка ми, другата за битовизма ...Изгъзица да искам толкоз аман на ! Animal Octopus
[/quote]

Пожелавам ти ги. И трета, за да ги сменя като има нужда Grinning
А някоя прителка или др близък няма ли как да помогнат?

# 1 833
Не, хора, тези бабини илачи не ми действат, не и на катамаран поне 40 минути във водата. На мен на огромния круиз ми ставаше лошо при вълнение, което хората даже не усещаха. Тогава вземах по едно хапче всеки ден, Дименхидринат пиех. Имам останали 2, ама са с изтекъл срок и не знам ще имат ли ефект.
В Испания няма ли лепенки скополамин? Пробвай! Предполагам, че с рецепта.

# 1 834
  • София
Аз имам нужда от 2- едната да гледа майка ми, другата за битовизма ...Изгъзица да искам толкоз аман на ! Animal Octopus

Пожелавам ти ги. И трета, за да ги сменя като има нужда Grinning
А някоя прителка или др близък няма ли как да помогнат?
[/quote] Благодаря! Bowtie има,но мъжо ми е в момента е болен и недоволен! И купона тече...Joy

# 1 835
  • Mediterraneo
Абаджиева, мерси, тези дни ще ходя до аптеката да видя какво ще ми предложат. Ако не, ще търся личната да ми изпише нещо сериозно.

# 1 836
  • Някъде там
Нуждая се от здраве, сили, енергия, воля, търпение и издръжливост..
От поне ден някъде на тишина сама..

# 1 837
  • Бургас
И аз искам сама с тишината за малко!
Нуждая се от това!
Нуждая се от време само за мен!

# 1 838
  • при моите деца .....
Аз, сама с тишина - за по-дълго - поне 3 часа преход в планината ме устройва...

# 1 839
Имам нужда да сменя обстановката за няколко дни поне, с децата или без, но е невъзможно - гледам човек на легло.

# 1 840
Имам нужда от спокойствие и душевно удовлетворение!

# 1 841
Имам нужда да сменя обстановката за няколко дни поне, с децата или без, но е невъзможно - гледам човек на легло.
Наеми някой да те смени.

# 1 842
Наеми някой да те смени.
Тази опция не работи при нас. Просто ще отлагаме, докато можем да си го позволим.

# 1 843
Личен или социален асистент не ползвате ли от общината?

# 1 844
Може тя да е в ролята този асистент, или човекът просто да няма телк решение и съответно право на асистент.

Общи условия

Активация на акаунт