Нуждая се от ...

• 132 351
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Имам нужда да сменя обстановката за няколко дни поне, с децата или без, но е невъзможно - гледам човек на легло.
Наеми някой да те смени.
Тази опция не работи при нас. Просто ще отлагаме, докато можем да си го позволим.
Пожелавам сили! И положителни мисли! В сходно положение съм! Flowers Hibiscus

# 1 846
  • Някъде там
Не сте сами момичета..
Само воля сили и здраве ви желая !

В края на деня се нуждая да се събудя утре и денят да е по добър от днешния..

# 1 847
Когато е с ТЕЛК с чужда помощ се полага личен, а когато няма ТЕЛК социален. И за социалния не се заплаща нищо, плаща му общината.

# 1 848
Момичета, знам, благодаря. Става въпрос за много възрастен човек (над 90 години), буквално на края на дните си, но с акъла си. Ще догледам, не ми тежи. ТЕЛК има, пожизнен, но под 90%. На този етап нито аз, нито майка ми искаме чужда помощ.

# 1 849
Мама Ру, пожелавам ти майка ти да изживее колкото и да и остава с лекота и достойнство.

# 1 850
Имам нужда от дълбок и възстановяващ сън.

# 1 851
  • Бургас
...от ударна доза енергия и жажда за живот!

# 1 852
  • при моите деца .....
Имам нужда от непробуден сън....

# 1 853
Имам нужда от по-добър сън, по-здравословна храна и по-разнообразни дейности.

# 1 854
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Вълшебна пръчица или машина на времето. Да се върна 20тина години назад и да хвана за ушите една баба, която днес получи най-лошата новина. От надежда и от чудо - също бих се възползвала.

# 1 855
Нуждая се от повече здраве от сега, от повече спокойствие, от повече пари, и от собствено жилище, ей така да си имам едно. Всъщност, има още доста неща, но в момента просто са на по-заден план.

# 1 856
Искам само една гореща вана. Днес съм скромна.

# 1 857
Чаша вино, след тежката седмица Blush
Ще направя и нещо по- така, за боцкане покрай виното Joy

# 1 858
  • Някъде там
Имам отчаяна  нужда да изхвърля натрапчивите лоши мисли от съзнанието си и да спра да сънувам един и същи кошмар, след който се будя и не заспивам до сутринта..
Уви не ми се получава..Знам, че само от мен си зависи, да не позволявам страховете ми да надделеят, но явно в момента са по силни от волята и желанието ми, да ги разкарам..

# 1 859
Имам отчаяна  нужда да изхвърля натрапчивите лоши мисли от съзнанието си и да спра да сънувам един и същи кошмар, след който се будя и не заспивам до сутринта..
Уви не ми се получава..Знам, че само от мен си зависи, да не позволявам страховете ми да надделеят, но явно в момента са по силни от волята и желанието ми, да ги разкарам..

Изпий един горещ чай от лайка преди лягане. Може и да ти помогне.

Общи условия

Активация на акаунт