Нуждая се от ...

• 121 297
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 770
Нуждая се от прегръдка, топлота и надежда, че слънцето ще изгрее отново.

# 1 771
  • Някъде там
Знам че виртуалната не може да замени реалната, но й знам че когато човек е в нужда и просто добра дума или жест, дори от непознат може да го успокои, макар и да не може да помогне. Виртуална прегръдка ти пращам и сила да вярваш в себе си в собствените си сили и възможности най-вече.

# 1 772
Нуждая се от влажен кучешки нос, лапи и опашка,  и очи, изпълнени с любов, каквато никое човешко същество не може да даде. Много, ужасно много ми липсва да имам куче. Много е страшно да имаш куче и после да нямаш.

# 1 773
Знам че виртуалната не може да замени реалната, но й знам че когато човек е в нужда и просто добра дума или жест, дори от непознат може да го успокои, макар и да не може да помогне. Виртуална прегръдка ти пращам и сила да вярваш в себе си в собствените си сили и възможности най-вече.
Благодаря Ви, наистина оценявам отделеното време да ми пишете и окажете виртуална подкрепа!

# 1 774
  • Някъде там
Нуждая се от влажен кучешки нос, лапи и опашка,  и очи, изпълнени с любов, каквато никое човешко същество не може да даде. Много, ужасно много ми липсва да имам куче. Много е страшно да имаш куче и после да нямаш.
Мекичка, разбирам те.
Моментна ли е невъзможността  да имаш куче ?
Силно стискам палци да можеш някога отново да усещаш истинската любов на кучето.
И аз съм от хората които не могат да си представят живота без животинка.

Monada, няма защо.Heart

# 1 775
Моментна, надявам се. След загубата на нашето куче, мъжът ми не иска и да чуе за друго. Официално оправданието е " няма кой да го гледа", но всъщност се страхува от нова загуба. Не иска отново  да се обвързва емоционално с животно. А аз много искам, даже на няколко пъти сънувах, че имаме куче.

# 1 776
  • Някъде там
Много сме различни хората в това отношение. В къщи сме от тези които не могат и ден без животно. Губили сме много. Имам, както аз я наричам "стена на плача". Стена със снимките им. Не минава ден без да си ги погледна и да им кажа колко ми липсват, но при загуба, веднага взимаме друго.
Говори му много, че ти е трудно така, че имаш нужда от нова кучешка любов..може с течение на времето да осъзнае че и той има нужда.
Пожелавам ви го от сърце. И ако се случи да се похвалиш.Heart

# 1 777
И ние имаме такава стена… Дано някой ден ги срещна пак, всичките. Ужасно е като си тръгват, но пък колко прекрасни моменти ни даряват преди това. Не си представям да съм без куче.

# 1 778
  • Бургас
Нуждая се от сън....
Това ранно ставане ме убива 😥

# 1 779
Нуждая се от малко спокойствие и нещо хубаво да се случи.. Sad

# 1 780
Нуждая се от малко спокойствие и нещо хубаво да се случи.. Sad
Аз затова слушам книгата, която споменах по-горе. Според нея щастието идва като си го направиш сам.

# 1 781
А аз отъждествявам щастието с равновесие. Спокойствие.  
Скоро гледах един монах при Стивън Бартлет, все едно мен описваше.

# 1 782
  • Някъде там
Имам нужда по бързо да свърши този ден и двойна ( тройна) порция суши, да изям на спокойствие и в тишина..
LordOzzy ⚡ много точно казано,спокойствието е истинското щастие.

Общи условия

Активация на акаунт