Нуждая се от ...

• 121 372
  • 1 783
  •   2
Отговори
# 1 755
И аз се нуждая или да отслабна, или да съм по- висока Joy

# 1 756
Ма как без сладко и тестено? Без пържоли мога, ама без шоколадови изделия и пици, мекици, принцеси, дюнери и филии с лютеница то това живот ли е?

# 1 757
  • Бургас
И аз се нуждая или да отслабна, или да съм по- висока Joy
И аз така!
Винаги са ми трябвали още поне 10 санта височина!
Килограмите в момента може да са и - 10 !
Както бях години наред, към 20-те Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 758
...Нуждая се да не се нуждая от храна и сладко, и козунак, и вафли, и сандвичи, и пасти, и торти, и еклери, и бургери, и дюнери, и всичко вкусно и вредно, за да се чувстам добре....
Тоя проклет проблем с емоционалното хранене и тъпчене с каквото-ми-видят-очите по много ще ме довърши...
Не се харесвам, трудно ми е да се движа и пак, яде ми се и ми се яде... И не мога да се спра...

Искам да се събудя една сутрин и да не мисля за какво да ям и какво да не ям.
Мрънк...
И аз се нуждая от същото, още по-трудно е когато осъзнаваш, че запълваш емоционални липси с храна и знаеш, че това няма да реши проблемите, но продължаваш. Има чувство за вина.

# 1 759
Това сладко се отказва много трудно. Тази сутрин в предаването "Преди обед" говориха за пристрастяването към захарта и колко трудно е да се откажеш от нея. Тя е като наркотик. Не ядеш ли сладко 1-2 дни, настъпва абстиненция. И аз съм в клуба на пристрастените към сладко. Ако 1 път в деня не хапна сладко, особено покрито с шоколад, не мога. Става ми нервно.

# 1 760
Аз ям по няколко пъти на ден, кутия шок.бонбони си я изяждам за норматив, даже не ми стига за деня.

# 1 761
Аз не съм по сладкото, но мазничко как обичам… Винаги съм се чудила как човек развива афинитет към храни и после цял живот си ги търси. Предполагам, че има голямо значение и какво и как е ял в ранното детство.

# 1 762
Че как?!- биберон, топен в мед...филия с лютеница,...попара....то си е в кръвта ни Worried
Аз си имам моменти на проблясък, знам какво отключва умопомрачението, също.
Което не означава, че не се боря със зъби и нокти- клетките имат памет!
Имам нужда от ваканцияяяя!
Ама истинска- лежане и търкаляне..., но няма да ме огрее скоро Triumph

# 1 763
Нуждая се от решение. Което да ми донесе мир и спокойствие. И щастие. Дано.

Също се нуждая от екскурзия.
От разбиране.
Да чувствам, че съм обичана. И да бъда.
Да се стопи този вътрешен лед и празнота, това ужасно усещане, че си сам. Когато на теория не си.

# 1 764
  • Бургас
Нуждая се от пътешествие,...
Да е изпълнено с хубави емоции....
Да усетя, че съм жива...

# 1 765
  • София
Пожелавам Ви топлота и слънце! Аз се нуждая вече да е неделя.... Трябва да се обадя по телефона а не искам ... а трябва!

# 1 766
  • Някъде там
Нуждая се от издръжливост..
Нуждая се от лъч светлина в тунела в който попаднах преди почти година и не му се вижда края..

# 1 767
Нуждая се от издръжливост..
Нуждая се от лъч светлина в тунела в който попаднах преди почти година и не му се вижда края..
Прегръдки ви изпращам. Дано скоро излезете от този "тъмен тунел".
Нуждая се да се наспя добре и да нямам никаква работа, която да ме чака. Да се разходя и насладя на пролетта. Да не нося чанти с покупки и да се чудя как да ги занеса до вкъщи.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 20:07 от Анонимен_7

# 1 768
  • Бургас
Давиз, от цялото си сърце ти пожелавам този лъч да се появи още утре ! Да отмине всичко, което те тревожи!

# 1 769
  • Някъде там
Нуждая се от отговори...
От вяра..
Не ми стигна лятото имам нужда от истинска почивка,сама със себе си. Няма да се случи, но от това имам нужда.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 12:18 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт