За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 46 924
  • 738
  •   1
Отговори
  • Другата България
Да си поговорим за това, което е в мислите ви напоследък, независимо от какво естество е то.

Линк към предходната тема:

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 18:28 от Merri_An

# 1
Мисля си за почивка, релакс и безгрижие.

# 2
Съжалявам, че ще ви разваля настроението, но от 17 март го дават влошаване на времето и завръщане на зимата. И аз искам вече да е топличко и да има слънчо. Слънчо ме зарежда с енергия.

# 3
Днес и аз четох, че към 18 март ще се завърне зимата.  А обмислям едно пътуване след 20 и ми се ще времето да е топло.

# 4
Аз пък си купих куфар, заминаваме на почивка след месец!

# 5
Колко да се върне зимата? Седмица максимум. Пролет иде

# 6
Мисля как да отслабна след зимния ми вълчи апетит  Joy

# 7
  • Варна
Мисля си за предстоящото ми раждане края на месеца.
Освен това си мисля за политическите стратегии в световен план. Отдавам го на стоенето повече вкъщи и гледането на новини.

# 8
Мисля си за лятото и плажа
 Искам да ми е топло Grinning
Само как ще се показвам по бански.....ще трябва да се стегна и тренировките да зачестят, че доста мързеливо го раздавам последно време.

# 9
  • Галифрей
Мисля си как най-сетне пролета ще дойде , джанките ще разцъфнат. Скоро лека по лека всичко всичко е пак зелено и топло. Ще стане красиво ще е пълно с цветя и рози ❤
Позитивно ми. Пролетта и лятото са ми любимите сезони.

# 10
Мисля си колко малко се говори за перименопаузата и информацията е толкова разпръсната

# 11
  • София
Аз си мисля, дали синът ми, който е кръстен на дядо си, може да има подобна на неговата съдба? Аз нося името на едната си баба, а сестра ми на другата ни баба и всички казват, колко много всяка от нас напомня на тази на която е кръстена. Другите виждат външни белези и характер, но с годините на нас ни прави впечатление, че май носим и сериозните им болести. Та така, надявам се детето ми да има по-лек живот от този на дядо си.
Мъжът ми прояви черен хумор, като ми каза: "Ами тогава аз трябва да умра на 56 като моя дядо, на когото съм кръстен". Отговорих му, че тя и моята баба на която аз съм кръстена остана вдовица на 52 Unamused
Абе нещо съм се вкиснала.

# 12
Мисля си, че който е измислил ранното ставане е за убиване. Не мога и не мога да си лягам рано, а ставането преди 9 ми е голяма мъка. И също си мечтая да стане топло вече.

# 13
  • София /Абсурдистан
Мисля си, че който е измислил ранното ставане е за убиване. Не мога и не мога да си лягам рано, а ставането преди 9 ми е голяма мъка. И също си мечтая да стане топло вече.
И при мен е същото. Добре, че вече не ми се налага.
И аз искам да е топло, но не и жега като миналото лято.

# 14
И аз съм така. Когато трябва да ставам, навивам алармите ня двата си телефона, като единият стои надалеч ог мен и съм го усилила до максимум. Трябва да стана и да я спря. И също лягам твърде много късно. Все съм недоспала.
Пролет е любимият ми сезон. Всичко цъфти и е красиво. Въздухът ухае на приятен аромат. Птичките пеят весело.
Лятото.ми беше любим сезон също. Но откакто стана непоносимо горещо и се чувствам супер зле, го намразих.

Общи условия

Активация на акаунт