За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 32 874
  • 509
  •   3
Отговори
# 30
  • София
Всъщнос нещата винаги се оправят за кратко или за по-дълго за конкретния човек. С изключение на един единствен път. В този един единствен път, каквото и да прави, каквито и решения да взима - всичко зазлява все повече и накрая приключва.

# 31
Благодаря на всички за мненията и разсъжденията.
Вярвам в това, че нищо не е вечно.
Нито хубавото, нито лошото.

# 32
Мисля си колко много неща имам да върша през почивния си ден утре и колко искам вместо това да се наспя.

# 33
  • Сливен
Мисля си колко различни са децата ни от мен.....

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 15:48 от ТИHHА

# 34
Аз си мисля, дали синът ми, който е кръстен на дядо си, може да има подобна на неговата съдба? Аз нося името на едната си баба, а сестра ми на другата ни баба и всички казват, колко много всяка от нас напомня на тази на която е кръстена. Другите виждат външни белези и характер, но с годините на нас ни прави впечатление, че май носим и сериозните им болести. Та така, надявам се детето ми да има по-лек живот от този на дядо си.
Мъжът ми прояви черен хумор, като ми каза: "Ами тогава аз трябва да умра на 56 като моя дядо, на когото съм кръстен". Отговорих му, че тя и моята баба на която аз съм кръстена остана вдовица на 52 Unamused
Абе нещо съм се вкиснала.
Да, така е. От личен опит и от опита на близки и познати около мен, всеки изживява пътя на онзи, на когото е кръстен. Аз затова реших, че децата ми ще са си кръстени на тях си и на никого друг.
И не говоря за външни белези. А, за това, че животът им се стича по сходен начин, минават през еднакви житейски предизвикателства.

А, пък за онези приказки - това са просто успокоения.

Не съм песимист, реалист съм.

# 35
  • Галифрей
Мисля си как искам да съм вещица да съм от този тип жени които ядът всичко и не дебелеят  грам все седят слаби и красиви.

# 36
Мисля постоянно за диетата си. Правя това, правя онова - сякаш живея заради диетата и тя ме ръководи, а не аз нея. Тъпо.

# 37
Мисля си какво ли си мислят съседите ни за нас, постоянно мъкна някакви торби от пазар, но ние ядем основно пресни зеленчуци и плодове,  т.е краткотрайни продукти. Не мога да напазаря за седмица две напред, просто защото не траят продуктите. Във фризера нямам почти нищо. И това налага да се пазари редовно и съответно постоянно да мъкнем торби.

Мисля си, че ме втриса като видя "витринка" с алкохол или поставена някъде на централно от онези големите бутилки на стойки. Кога култа към чашката ще потъне?
Не ме разбирайте погрешно, аз също пия но рядко. Но, да пълня витрина с алкохол, не го разбирам.

# 38
Много странно мислене.
Кой, каквото иска да си слага в дома, (или да си мъкне торбите по стълбите).
Мисля си, че се олежах тия дни- аман от дъжд и вятър!

# 39
  • Mediterraneo
Никога няма да седна да си мисля какво си мислят съседите за пълните ми торби от ежедневния пазар! Имам пари, угаждам си.
Мисля, че т.нар. данък чуждо мнение продължава да е валиден в уж променения свят.
И си мисля, че на 4 април съм на... коледен банкет. Същият ни го отмениха, защото почина основателят на веригата, където работя. И сега- банкет Simple Smile

# 40
О, изобщо никакъв данък не плащам. Не съм спряла да пазаря заради тях, нито пък ще питам някой от тях.

# 41
Мисля си...защо очаквам от хората да правят това, което аз бих направила...
Защо ми стана неприятно, че не получих поздрав за 8ми март ...
Дали ще имам работа след два месеца...

# 42
  • София
Мисля си как текат години в рутина - неусетно се изтъркулват в еднакво ежедневие... И изведнъж бум-тряс, всякакъв тип промени ти се случват наведнъж, седмица след седмица, месец след месец стават големи  катаклизми в живота ти. Все едно минаваш на друго ниво. Не можеш да си поемеш дъх. Не приключило едното, започва следващото. Е, баш сега съм в такъв период - то не бяха, смърти, болести, операции, завършване на деца, сега пък експресно бързо се налага да сменим жилището, а на хоризонта се задава и смяна на работа.

# 43
  • Варна
Предвид това че ни тръшна трима човека вкъщи грипа с 39 градуса температура и не сме ставали от леглото почти седмица, си мисля как когато човек е болен изведнъж времето спира и не мислиш за нищо друго.

# 44
Мисля си, че тая година шефовете много се изложиха за 8-ми март. Всяка година ни подаряваха поне цветя, а тая година - нищо.

Общи условия

Активация на акаунт