Удари ме на шега

• 8 916
  • 165
  •   1
Отговори
Направих нов профил, криво ми е, а съм объркана.

С приятеля ми няколко дена се карахме. Пречеше ми докато работя, имах задачки, които бяха важни и неща на компютъра, които трябваше да свърша. Пречеше ми, казвах му, че ме разконцентрира. Работим заедно и знае, че е важно. Омаловажаваше това, което правя, чудеше се как мен да изкара виновна с “Какво толкова”, “Дойдох само да те целуна веднъж” (не беше така, дърпаше ме, сърдеше се, че не му обръщам внимание, целуваше ме многократно, а ми боде много с брадата и не ми е приятно като ми я отърква в кожата и всичко съм го казвала). Вечерта си легнах към 22:00, защото на сутринта трябваше да стана по-рано, за да уча (допълнителни курсове карам). Направи всичко възможно да ме събуди - идваше, местеше ме, че съм легнала на цялото легло, отъркваше си брадата в мен, говореше ми, не му се спяло. Аз в просъница му казвах “Спи ми се, остави ме” “Будиш ме” накрая се разсъних и ядосано му казах “Дпбре, направи едно кафе, ставам”. Това се случи в 00:00. Да, но ме е унесло. Дойде отново в 02:00 и се повтори случката. Вбесих се и наистина станах, той пък си легна. Направих едно кафе, то вече няма заспиване. Върнах се в спалнята и му казах “Аз като няма да спя и ти няма да спиш!” (Че ме е събудил и т.н да не се повтарям). Стана, пихме кафе и той си легна като аз останах до сутринта.

Влезнах в спалнята вече, когато щях да лягам и на пук започнах с неговите номера - вдигах му крака, лягах и го дърпах и гушках - той се разсмя и ме попита “Какво правиш?”, през смях му отговорих правейки препратка към неговото поведение “Местя те, че си на цялото легло”. Както се смеехме обаче, ме бутна да легна като ме държеше и такива силни шамари един след друг ми удари по д****о, че на мен вече не ми беше смешно. Бяха силни и много продължителни. Докато ме удряше, аз спрях да се смея и с изненада му казвах “Каквп правиш?”, “Боли ме”, “Недей, боли ме”. Каза ми “Каквп толкова, нищо не е станало”. Загасих лампата и се обърнах с гръб към него. Опита се да ме прегърне, аз се дръпнах. Не знам как да опиша чувството… Неприятно се чувствах, от това, което направи и още ме болеше д** от шамарите.

Станах днес по никое време на обяд и в хола, още не си бях измила очите, отивай към банята ми се изрепчи “Няма ли да измиеш чиниите?”. Аз се изрепчих за вчера и ми каза “Ако мислиш така да се държиш с мен, си събирам багажа и си тръгвам!”. Казах му като иска да си тръгва, че не ме плаши.

Аз ли преувеличавам? Шега ли беше и аз ли приемам нещата по крив начин…? Чувствам се странно и гадно. Аз ли съм в грешка?

# 1
  • Варна
Прав му път, само това ще кажа.

# 2
Цялото това поведение е крайно инфантилно. Не знам на колко сте, но той е малък на акъл определено.
Шега или не, това не е поведение на голям човек, а тип детската градина.
Ти защо търпиш, вече не знам. Предполагам, защото и ти си още малка и като пораснеш и ти ще си се чудиш.

# 3
Какви странни отношения...Шамарът навсякъде си е шамар. Не бих останала с този мъж, но той и по принцип не си е за търпене. Не те ли е страх от него?

# 4
Хората си имат сериозни проблеми, а вие живеете в някакъв сапунен балон. Пораснете най-сетне.

# 5
Какви странни отношения...Шамарът навсякъде си е шамар. Не бих останала с този мъж, но той и по принцип не си е за търпене. Не те ли е страх от него?

Не съм изпитвала страх, защото до сега не го е правил. За първи път е и за това стоя и мисля аз ли съм в грешка. Не е малък, над 35 е

# 6
И той не е ок, но и ти като гледам не си. Двамцата сте си един за друг.
Тя тръгнала "да му връща" с неговите номера. ....

# 7
Значи въпреки всичката драма като стане дума за шамар, има си хора с такъв темперамент и динамика на отношенията. Или поне така са ми казвали като съм писал,  че моята ме налага така като я ядосам достатъчно, бившата ми и тя, някои по мимолетни или само приятелки също. Както разбрахме наскоро и президента Макрон и той също. Така че няма нужда от голяма драма, можеш да му кажеш, че не ти е приятно и ако продължи си търси някой по кротък.

# 8
Казах малък на акъл, не години.
Тия шамари са си били част от цялото му поведение на лигавене.

# 9
Ако те е плеснал един път може да се приеме за шега, даже и да се получи възбуждащо. Но това нещо което описваш е по грубо.

# 10
Цяла една тема за шамарки по дупето......

# 11
Мъж над 35 да ти пречи да спиш, когато вижда че си уморена...не знам, не е ок. Другото не знам как да го коментирам, не вярвам да не е усетил колко силно удря. Мъжете, които "не си знаят силата", обикновено мнооого добре си я знаят.

# 12
  • Варна
Има хора (и мъже, и жени), които се възбуждат от някаква степен на насилие в секса, така че на мен на това ми намирисва. Но ако не е споделено, не е ок.

# 13
Някой да ми пречи да спя, да ми пречи да работя.
Жална му майка.
За пръв и последен път ще му е.
Имаш ниско самочувствие,  не се уважаваш.
Иначе досега да си му била шута и без да пускаш тема да питаш други хора как да си оправиш бакиите.

Цитат
“Няма ли да измиеш чиниите?”. Аз се изрепчих за вчера и ми каза “Ако мислиш така да се държиш с мен, си събирам багажа и си тръгвам!”. Казах му като иска да си тръгва, че не ме плаши.

И точно това те прави жалка. Без да се обиждаш.
Прави те жалка и смешна в неговите очи.
Не заплашваш.
А приключваш тези отношения.
Той ти пречи да работиш, пречи ти да спиш, буквално за много неща още ти пречи.
За него ти си парцалче. Разбираш ли? Ти си ходещото парчалче, което да чука, което да му мие чините.
Ходещото парцалче иска да спи. А не, няма, ще я тормозя уж под формата на майтапа. Парцала иска да работи. Ама как така тя ще е нещо повече от мен.
Ти няма какво да правиш при него. Ти трябва да прекратиш и да изчезнеш.
Ако пита що. Казваш - отровен човек си.
Не си ми приятен и това е.
Събираш багаж без да заплашваш така тъпо и смешно и си тръгваш.
Блокираш телефон, фейсбук.
После отиваш на психолог да ти обясни защо на боклуци попадаш.
Че иначе и следващия ще е боклук и пак ще има тъпа тема у бг мама.

# 14
У лево. Веднага.

Общи условия

Активация на акаунт