Удари ме на шега

• 8 922
  • 165
  •   1
Отговори
# 30
Двамата сте на ниво 3та група детската градина. Два пъти прочетох поста ти, за да съм сигурна, че разбирам това, което чета. Един дол дренки сте, той те дразнил, ти си се глезила ( вместо да застанеш сериозно и да му свиеш сармите), после си решила да му го връщаш, той пък те напердашил ....Сега ревеш във форума и се чудиш как се е стигнало до там. Какво очакваш да ти се каже? Каквото повикало, такова се обадило. Наистина ако му беше пуснала, щеше да си спестиш нощното бдение. А можеше и ти да разтовариш напрежението.

# 31
  • Далечният изток
Тя да му пусне?!
Ти сериозна ли си?

# 32
Не те е ударил на шега, а те е набил със злоба. Добре, че си била с лице към долния чаршаф, а не си отнесла нещо продължително в зъбите.

# 33
Тя да му пусне?!
Ти сериозна ли си?

Явно е сериозна.
И тая простотия идва от жена. Трагедия.
Всяка жена има пълното право да не прави секс, ако не иска.
Но има хора не го разбират.

liola, споко. Авторката е доста зле. Ще остане при него. Има време да и избие и зъбките.
Скоро я чакам с нова тема Joy
Такива като нея са абонати направо.

# 34
Не е задължително. Някои идват от културни семейства и като се сблъскат първия път с такова поведение, първоначално изпадат в ступор. Авторката ми изглежда от тия с културната основа; ако беше от абонираните слугинчета, щеше да мие чинии и да пуска и без покана.

# 35
Двустранен психически и физически тормоз. Той я дразнил, ама и тя не останала по назад и на сутринта му го върнала. Много зряло, няма що. Като е с толкова културна основа, защо сутринта е подновила разправията и е провокирала скандал?
Само сега да не изкарате, че подкрепям насилието!

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 23:00 от мекичка*

# 36
  • Далечният изток
Защото е искала да изяснят ситуацията например?

# 37
То не е баш изясняване това.
А жалък опит за шантажиране.

# 38
Това, ако е истина, е супер долнопробна история, без извинение. Казва му се психически тормоз, ама авторката явно не се усеща. На такъв му биеш шута на момента, не да пускаш теми как те шляпа по дупето.

# 39
  • Най-красивата страна
Ааа,не!
Този не е за търпене.
Пречи ти да работиш,дразни те нарочно.Значи подценява работата ти и не се съобразява с теб.Ако съм аз -ще побеснея.
Не те оставя да спиш цяла нощ,защото му било скучно.Наглост голяма.Не му пука изобщо за теб.
Това не е нормално поведение на зрял мъж.
 Накрая те удря.Причинява ти болка-това не е шега,това е насилие.
И те пита няма ли да измиеш чиниите-а защо той не ги измие????

За мен това са три основателни причини да го изхвърлиш от жилището и от живота си.
Аида е права-това е поведение на психопат.Разкарай го .

# 40
"Момъкът" е инфантилен досадник и дразни да привлича внимание от детински егоизъм. Познавам подобно поведение, правят нарочно като деца щуротии, за да пречат и те да са във фокуса. По-скоро е недорасляк и незрял.
А тя е очевидно бастун и не умее да се справи и излезе от подобна ситуация. Колкото повече се цупорчи и прави на инат, връща с огледало – още повече нагнетява положението. Това показва, че тя също е толкова незряла.
Затова написах, че са си лика прилика.
Набиването по дупарата е неговия краен начин да покаже яда от отхвърляне и "сега ще те накажа, че си лоша с мен". А може и да се възбужда така, всичко има.
Нейните реакции са не по малко незрели – на инфантил не връщаш по същия начин като него. Така попадат в параграф 22.

# 41
"Момъкът" е инфантилен досадник и дразни да привлича внимание от детински егоизъм. Познавам подобно поведение, правят нарочно като деца щуротии, за да пречат и те да са във фокуса. По-скоро е недорасляк и незрял.
А тя е очевидно бастун и не умее да се справи и излезе от подобна ситуация. Колкото повече се цупорчи и прави на инат, връща с огледало – още повече нагнетява положението. Това показва, че тя също е толкова незряла.
Затова написах, че са си лика прилика.
Набиването по дупарата е неговия краен начин да покаже яда от отхвърляне и "сега ще те накажа, че си лоша с мен". А може и да се възбужда така, всичко има.
Нейните реакции са не по малко незрели – на инфантил не връщаш по същия начин като него. Така попадат в параграф 22.

А как да не бъда “бастун” и да се справя и излезна от такава ситуация?

# 42
  • София за сега
Ееее мъж над 35 и се държи като инфантил. Ми този сигурно е от тези застинали ментално на 20 години. А те са ходещ червен флаг. Авторке уважавай се. Извинявай на колко години си? Предполагам,  че си под 30...

# 43
Разбира се, че поведението на мъжа е тормоз, затова спор няма! Но и тя е отвърнала по същия начин. Все едно са в детската градина буквално. И тя не е реагирала веднага, а сутринта е почнала да го дърпа, бута и дразни, за да му покаже на нея какво й е било. И съответно, простака, сънлив и раздразнен, я е напердашил. Ако беше казала ясно и категорично, не на шега, не лигавейки се, че няма да търпи подобно поведение, надали разправията щеше да продължи. Вместо да се изясни с говедото, авторката налива масло в огъня по абсолютно безумен начин. Все едно да дърпаш бик за опашката и после да се чудиш защо те е намушкал.

# 44
От ситуацията ще излезеш като разкараш насилника, който си прибрала у вас. Той реално те е набил снощи, освен другия тормоз. Не знам защо неглижираш проблема, но проблем имаш сериозен. Имай предвид, че ако му се размине този път и не вземеш мерки, следващия побой ще е още по-голям и продължителен и ще ескалира в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт