Удари ме на шега

• 8 917
  • 165
  •   1
Отговори
# 45
35 одишен в адекватно психическо състояние е абсурдно да се държи така колкото и да е инфантилен. 20 годишен също впрочем. Та не му е инфантилността проблема на чиляка.

# 46
Да, с подобно поведение се реагира категорично и ясно на момента, поставя се граница. Точно като с малко дете, което ви се качва на главата. Ако му повторите 100 пъти - спри, то няма да спре, докато не го хванете за ръка и му кажете – спри, защото после няма да караш колело до вдругиден, няма да отидеш на площадката или няма да играеш игри 2 дни. Трябвало е да заяви категорично и отчетливо, че ѝ пречи и да го накара да напусне стаята или тя да го направи. В момента на ситуацията и преченето. А не впоследствие да връща със също толкова нелепо поведение. След дъжд качулка.

В момента на минаването на границата с лигавенето дори, ако се налага по-твърдо и на висок глас да го заяви. Има хора, които не разбират от мякане и мрън-мрън остави ме деее, сега съм заета. Това още повече захранва инфантила да се закача. За него е игра. Игра за привличане на вниманието и получаването му.

# 47
С подобно ниво на развитие явно няма файда и от предприетия след думите практически подход във възпитанието. Авторката да му събира нещата и да сменя бравата. Тя е заявила категорично, че не ù харесва, той започва да я бие. С такива не става с думи.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 22:28 от Нарцùса

# 48
Не ми се връзва работа, пък по изказа като 15годишни..
нещо ви скърца горе.
Как ще ме буди някой в 12 и аз ще му кажа ок, прави кафе. Какви са тия инфантилни отношения..

# 49
  • Over the hills and far away
Пази се, момиче. Ситуацията не е безобидна, по- скоро е тестване докъде се простира търпимостта ти и доколко позволяваш да се прекрачват границите ти. Сега, общо взето, си му показала, че отговорът ти на тази ескалация е да му обърнеш гръб в леглото. Имаш пълното право да кажеш "не". Винаги.

# 50
Той, ако е искал секс нямаше да си търка брадата в нея,а нещо друго.... Ако е искал секс,щях да разбера,но тоя просто не е на център нещо. Авторката също-буди я не знайно защо и тя му казва- прави кафе,ставам! Сериозно ли?
Останалото,което се е случило сутринта, изобщо няма да го коментирам. Потрес!

# 51
Употребява ли наркотици?

# 52

А как да не бъда “бастун” и да се справя и излезна от такава ситуация?

Явно ти липсват елементарни умения по комуникация.
Тоест често като говорим нещата може да се оправят.
Просто явно не знаеш какво да кажеш.
Лично аз напълно сериозно бих го попитала как смее да ми пречи да работя?
Как смее да ми пречи да спя?
И ако продължи да е недорасляк, няма място в живота ми.
Ти отдавна си му дала да разбере, че може да те подритва като коте.

Да легна да спя да ме събудят без адекватна причина.
Такъв скандал ще му спретна, че лошо ще му стане.

Както казаха тества ти търпимостта и как реагираш на мачкане, подритване и унижение.
Реагираш добре. За него. Два пъти те е будил.
Тая простотия с кафето не ми се и коментира дори.
Нормална жена не кафе, ами тигана в главата образно казано ще изпраска.
Нормална жена такъв скандал ще спретне.
Нормална жена още като и пречи да работи ще му каже някои неща, които явно ти не си посмяла да кажеш.
Това което трябва да направиш е да прекратиш връзката.
Сещаш ли са защо?

# 53
  • Somewhere far away
Що за отношения ?!
 Аз съм спокоен човек по принцип , но  но ще агресирам яко ако някой не ми дава да спя.

# 54
Даже и без шамарите по задника, след подобно тъпанарско поведение една нормална жена би сложила хикса на подобно съжителство.
Шемета можеше да си удари една чикия и да миряса. Все едно не става дума за 35 годишен мъж, а за разглезен 5 годишен пикльо. С брада.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 01:09 от Абуто

# 55
  • София
Съгласна съм, че този е психопат. Аз лично, в 2 часа, след като си изпия кафето, взимам една голяма черна торба и докато той си спинка, аз ще му я напълня и оставя до вратата. Няма да го пипам, просто на сутринта му взимам ключовете и му посочвам вратата.

# 56
  • София
Аз, още на буденето и инфантилното поведение щях да му кажа, че ако не спре, ще му се наложи да си търси ново гадже. После пък "Няма ли да измиеш чиниите?". Ха-ха, щях да му кажа, че ако иска нека ги измие, на менми е все тая. Но определено щях да се замисля за приключване и без удрянето. Но с него... не знам как още не си си събрала багажа.
Отивам да дочета.

Сега дочетох. Ами.. като нищо е да ѝ тества границите. След подобно държане (преди шамарите по д...то)  не само, че не е вдигнала скандал (то още като епречел да работи, ама това дакажем как да е), ами е хукнала да прави кафе.  Значи е послушничка и ще продължи. Я, да пробва с нещо по-сериозно. И се стига до шамароисториите и тя.. СИ ЛЯГА И ЗАСПИВА.
Хора, аз съм в шок.
Защо не се обади на родители, близки, приятели, защо не се изнесе посред нощ? Да му покажеш, че това е недопустимо!
Следващия път дано не я четем по новините.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 08:46 от Светулчица

# 57
Първата част от събитията е някакъв саботаж. Може би има връзка с положението ви в работата, опции за по-заплатена работа, конкуренция, щом работите на едно място, или завист, че си гониш целите, страх, че ще го надминеш, яд го е, че той самият е забил и няма мотивация. Гадая. Но не мисля, че е със сексуална основа това умишлено пречене. Каква е причината не само да не ти помага, а целенасочено да те спъва? Ти си помисли.

Втората част си е жива агресия, когато кажеш, че нещо не ти е приятно и дори повече - боли, всеки нормален човек ще спре. Опитите да го изкара, че нищо не се е случило, са някакво замазване на очи. Всеки си "знае силата", няма как някой да ти казва, че го нараняваш, и да продължиш да го удряш, защото не си знаеш силата! Въобще самата сцена е като "напляскване на дете по задника", не само болезнено, но и унизително, с цел установяване на доминация. Имате ли голяма възрастова разлика? Това с чиниите също е в посока "да си знаеш мястото". Мястото ти е да не пискаш много, да не го превъзхождаш и да си стоиш в кухнята да домакинстваш. Пак борба за контрол.

Много добре помисли какво да правиш, много е вероятно нещата да ескалират следващия път. Съвети за раздяла няма да ти давам, но не звучиш като да си безопасност. Мисли с главата си.

# 58
  • София
В много теми сме го обсъждали и не оставянето да заспиш е много сигурен токсичен знак. Аз съм го преживяла. Ако мъж ми прави номера, вдига скандали, пляска ме след 10 вечерта - просто съм аут.

# 59
Не понасям агресията, а тук авторката споделя, че върху нея е упражнена и психическа и физическа агресия - не я оставя да си свърши работата, не и дава да спи, после я нашамарва и на сутринка и се кара, че не измила чиниите. И аз бих попитала този човек взема ли някакви субстанции, защото това поведение не е нормално.
Ако има поне малко мозък в главата - трябва моментално да го изпрати да си ходи и да затвори тази врата завинаги.
Иначе нещата ще ескалират.
Напомни ми за случая на Виола  - момиче убито от приятеля си, който я събудил посред нощ, за да си говорят (след като пушил трева), но тя изморена и сънена не му отговорила и той я пребива до смърт.

Общи условия

Активация на акаунт