Нуждая се от ...

• 121 498
  • 1 783
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Нуждая се от почивка, презареждане и някои мисли/ гледки да мога да изтрия от съзнанието си.

# 1 741
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
..  в момента се нуждая от справедливост, от това хората да не подминават проблеми с идеята, че и това ще мине. Не искам да мине под радара, а да се отбележи и нещо да се промени към по-добро ...

# 1 742
  • Банско
От  днес от много добри и позитивни мисли до раждането на втория ми син, за да успея да премина и през този етап от живота ми.

# 1 743
  • Mediterraneo
Смелост да посрещна поредния проблем.

# 1 744
  • Бургас
Нуждая се от спокойния живот, който искам и за който мечтая...!!!
Но кога!?

# 1 745
  • София
Отчаяно се нуждая от нещо, което вече никога няма да получа - още мъничко време с татко.

# 1 746
  • Варна
Времето с близки хора никога не ни стига. Съжалявам, Рейна.

# 1 747
Нуждая се от спокойния живот, който искам и за който мечтая...!!!
Но кога!?
И аз имам нужда от това.
Reina прегръдки. Знам колко боли и ви разбирам.

# 1 748
  • София
Естела, Анонимен, благодаря от сърце! Много боли, да. И става все по-зле с всеки изминал ден... Просто осъзнаваш липсата в още повече аспекти, отколкото при първоначалния шок.

# 1 749
  • Някъде там
Имам нужда да разбера натрупалия на 6 април, 25 см сняг...
Нуждая се от слънце и лято.
От вяра, че зимата и като сезон и като усещане, обхванало мислите ми от няколко месеца, ще свърши най-накрая..

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 08:22 от daviz

# 1 750
  • софия
Нуждая се да ми се върне оптимизмът, който напоследък изчезна безследно...Нуждая се от хубави емоции.

# 1 751
Нуждая се да получа обаждането, което очаквам и новините на които се надявам.

# 1 752
  • Банско
Нуждая се от тихо място сред природата и много шоколад 🍫

# 1 753
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
...Нуждая се да не се нуждая от храна и сладко, и козунак, и вафли, и сандвичи, и пасти, и торти, и еклери, и бургери, и дюнери, и всичко вкусно и вредно, за да се чувстам добре....
Тоя проклет проблем с емоционалното хранене и тъпчене с каквото-ми-видят-очите по много ще ме довърши...
Не се харесвам, трудно ми е да се движа и пак, яде ми се и ми се яде... И не мога да се спра...

Искам да се събудя една сутрин и да не мисля за какво да ям и какво да не ям.
Мрънк...

# 1 754
...Нуждая се да не се нуждая от храна и сладко, и козунак, и вафли, и сандвичи, и пасти, и торти, и еклери, и бургери, и дюнери, и всичко вкусно и вредно, за да се чувстам добре....
Тоя проклет проблем с емоционалното хранене и тъпчене с каквото-ми-видят-очите по много ще ме довърши...
Не се харесвам, трудно ми е да се движа и пак, яде ми се и ми се яде... И не мога да се спра...

Искам да се събудя една сутрин и да не мисля за какво да ям и какво да не ям.
Мрънк...
От всичко изброено, бих пропуснала само дюнери и бургери. Без сладко не мога ! Наистина е много трудно да се спре сладкото. Когато реша , че днес няма да ям и само за това мисля и не издържам. Виждам и килограмите как се трупат и все си казвам, от утре съм на диета... И, утре никога не идва !  🤐😵‍💫😖
... Нуждая се да дойде това утре, в което ще имам силата да се справя с жаждата за шоколад и всякакви боклуци !

Общи условия

Активация на акаунт