Нуждая се от ...

• 132 416
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Някъде там
Благодаря, Мохини, но за съжаление билки както и прясно мляко не мога да консумирам. Пия мелатонин, но за сега не помага.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 08:00 от daviz

# 1 861
  • Countryside
Имам отчаяна  нужда да изхвърля натрапчивите лоши мисли от съзнанието си и да спра да сънувам един и същи кошмар, след който се будя и не заспивам до сутринта..
Уви не ми се получава..Знам, че само от мен си зависи, да не позволявам страховете ми да надделеят, но явно в момента са по силни от волята и желанието ми, да ги разкарам..
Рескю дропс? На мен ми помогнаха, когато почина тате внезапно, бях в шок. Също може би психолог, ако сте склонна да споделяте.

На мен ми трябват здраве и сили да си изгледам децата, че вече всичко ми идва в повече, и за капак за две години двама приятели починаха от рак и направо не съм на себе си от мрачни мисли.

Тарталета, аз от няколко години ползвам ето такава гривна, научих я като бях бременна, тогава повръщах нон-стоп и само това ми помогна и джинджифилова бира. Към днешна дата си я ползвам за пътуване, че и на децата съм взела, макар че те май нямат нужда, защото не приличат на мен в това отношение.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 10:22 от Г-жа Букет

# 1 862
Благодаря, Мохини, но за съжаление билки  както и прясно мляко не мога да консумиратм. Пия мелатонин, но за сега не помага.
Мелатотнин не съм пила никога, а толкова хора са ми го препоръчвали, за джетлег и какво ли не.

В твоя случай, една хубава чаша червено вино преди лягане, ще те приспи.
Млякото не е полезно за хора.

# 1 863
  • Някъде там
Г-жа Букет,So Lucky* благодаря  ви за съветите Flowers Bouquet
Всичко от което се нуждаете да го получите и вие.Heartpulse
Ще си взема Рескю дропс днес да пробвам че вече става нетърпимо.

# 1 864
  • София
Вземи си антихистамин за вечерен прием. Питай в аптеката или лл, кой да вземеш за подпомагане на съня.

# 1 865
daviz, аз бих предложила водена медитация/йога. Има практики по 10-15 мин., които реално всеки може да отдели. Може да ги правиш преди лягане, особенно медитацията.

Имам нужда от приятелка/ки, които да са на моята честота. Да изпитват нужда от социални контакти поне веднъж седмично, кафенце, разходка....
Само аз ли не мога да стоя на едно място, много съм активна и при всяка възможност искам да съм навън да правя нещо или просто да се разхождам.

# 1 866
Нона, пожелавам ти от сърце приятелки. Аз си намерих две, с които пътуваме два, три пъти годишно за по три, четири дни из Европа. Господ здраве да им дава, толкова щастлива ме правят. Дано имаме дълги години заедно.

# 1 867
Нона, пожелавам ти от сърце приятелки. Аз си намерих две, с които пътуваме два, три пъти годишно за по три, четири дни из Европа. Господ здраве да им дава, толкова щастлива ме правят. Дано имаме дълги години заедно.
Благодаря и аз имам две, но не са толкова социални като мен. Просто аз съм много дейна, не ме свърта на едно място.

# 1 868
Вземи си антихистамин за вечерен прием. Питай в аптеката или лл, кой да вземеш за подпомагане на съня.

Аз получавам много неприятен страничен ефект от първо поколение антихистамини - restless legs. Ужасно е! Мозъкът ми се унася, а краката ми му диктуват да ги движи. Рядък е този ефект, но на когото му се случи - честито!
Затова пия антихистамини от първо поколение само в краен случай.
Предупреждавам за всеки случай.

# 1 869
И аз имам нужда от приятелки на моята честота.

# 1 870
  • Някъде там
Идвам да благодаря на Г-жа Букет и на всички други за съветите.
Вече се чувствам една идея по добре. Не сънувам кошмарите всяка вечер и не се будя толкова често.. Има още какво да се желае но е по добре положението.
Имам чувството, че това се превръща в епидемия..Отчуждаване, затваряне в себе си и оправдания с липса на време сред приятелите и близките. Едно безразличие, меланхолия липса на желание за разнообразие и положителни емоции.
Негативно отношение и грубост от непознати и малко познати които срещаш в ежедневието си.Все по често срещано ми се струва.
Имам приятелка на моята честота, но е твърде далеч.
Още една тук с която все още успяваме да си останем такива каквито сме били от ден едно на детското ни приятелство, но с много от другите пътищата ни се разделиха или рядко се събират в един.

# 1 871
Идвам да благодаря на Г-жа Букет и на всички други за съветите.
Вече се чувствам една идея по добре. Не сънувам кошмарите всяка вечер и не се будя толкова често.. Има още какво да се желае но е по добре положението.
Имам чувството, че това се превръща в епидемия..Отчуждаване, затваряне в себе си и оправдания с липса на време сред приятелите и близките. Едно безразличие, меланхолия липса на желание за разнообразие и положителни емоции.
Негативно отношение и грубост от непознати и малко познати които срещаш в ежедневието си.Все по често срещано ми се струва.
Имам приятелка на моята честота, но е твърде далеч.
Още една тук с която все още успяваме да си останем такива каквито сме били от ден едно на детското ни приятелство, но с много от другите пътищата ни се разделиха или рядко се събират в един.
Много точно описахте. Студенина виждам в хората. Вглъбени са в собствения си живот и   нямат желание и интерес към нечий друг живот било той близък, роднина и приятел.

# 1 872
  • Countryside
Давиз, много се радвам! Към капките можеш да добавиш мелатонин. Аз съм купила този от 10мг и давам на децата чат-пат ако са нещо превъзбудени или изнервени, а и аз взимам понякога и на мен ми действат....опаковката е голяма и стига за доста време...

Хората са зомбирани от телефони, таблети и социални мрежи. Масово виждам хора на вечеря, в кафене, с деца или без, цъкат си телефоните в несвяст. Комуникацията и взаимодействието между хората умира ...

# 1 873
Оф, поспрете се с тоя мелатонин. Синтетичен мелатонин!
Нито е чак такова чудо, нито е безобиден!
Запознайте се първо, с механизмът на синтезиране на хормона, а и по-важно- причината за безсънието.
Да! Той е хормон, и действа синергично с много процеси в организма.

# 1 874
  • Countryside
Защо да се спрем? Имаме проблем, даваме решение, не е за вечни врвмена, а временно, докато се нормализират нещата. Да не можеш да спиш е убийствено и не по-малко вредно за организма и води до много проблеми ако не се реши навреме.

Общи условия

Активация на акаунт