Нуждая се от ...

• 135 977
  • 1 975
  •   1
Отговори
# 1 965
  • при моите деца .....
Нуждая се от нормалност. Нормалност.
Колко хубаво казано....
От почивка.
От водач и поне 3 похода в планината през май....
Имам нужда....

Последна редакция: чт, 23 апр 2026, 23:10 от * Боби *

# 1 966
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
...И от почивка и от работа се нуждая...
Почивка искам на ума и душата.
Работа искам служебно, че ми намаля на последък и ми бърка дневния баланс и удовлетвореност....

# 1 967
  • Countryside
От много неща се нуждая, но най-вече надеждите ми най-накрая да се оправдаят, те за това са и надежди де. Но е крайно време вече.

Цвете, баш работа не си пожелавай, по-добро заплащане да, но работата освен ако не е частен бизнес в малки количествата е по-добре, хем ще е свършена навреме, хем с нужното качество, хем ще си доволна, че е свършена. Много работа е предпоставка за бързане, грешки и нерви. Поне за мен. Почивката ти я желая от все сърце, ние почивахме априлската ваканция, страхотно ни се отрази. Сега за майските празници пак се събират почивни дни, хващайте пътя Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 24 апр 2026, 22:17 от Г-жа Букет

# 1 968
  • Бургас
... от време само за мен! Много време само за мен!
Без никакви други странични работи и задължения!
Време=само за мен!

# 1 969
  • Countryside
... от време само за мен! Много време само за мен!
Без никакви други странични работи и задължения!
Време=само за мен!
Ще трябва сама да си го наложите и осигурите, защото явно всички разчитат на вас "аа Кразчето ще го свърши", да ама не. Известна доза егоизъм и поставянето на нашите нужди(в повечето случаи, не винаги) пред всичко останало много помага. Сменете  мисленето на "искам", а не "трябва" и ще видите как ще ви се освободи време. Както и редуцирайте броя задачи за деня до наистина важни и реално осъществим брой + поне една лично за вас. Делегирайте, планирайте, не се нагърбвайте с всичко, защото няма кой. Има, просто още не знае. Joy

Последна редакция: сб, 25 апр 2026, 06:58 от Г-жа Букет

# 1 970
Много искам да ни разрешат втори трудов договор или граждански и да мога да работя на още едно място. Нуждая се основно от пари.

# 1 971
Много искам да ни разрешат втори трудов договор или граждански и да мога да работя на още едно място. Нуждая се основно от пари.
Тогава защо не направите генерална промяна ?

# 1 972
Страх ме е. Може би след две години, когато и малкият син мине заветната матура в седми клас.
На тази работа доходът ми е сигурен, просто искам и събота и неделя да си докарвам по някое евро...а сега нямам право.

# 1 973
Страх ме е. Може би след две години, когато и малкият син мине заветната матура в седми клас.
На тази работа доходът ми е сигурен, просто искам и събота и неделя да си докарвам по някое евро...а сега нямам право.
Разбирам, но 2 години в днешни дни са страшно много време.
Да ви стимулирам- аз смених работа, когато голямата ми дъщеря кандидатстваше 7 клас, а малките-4ти. Simple Smile Успяхме всички да го преминем успешно.

# 1 974
  • при моите деца .....
От 1 ден в планината....
Да чуя тишината в ума ми....
Да се отдалеча от хората и очакванията им....

# 1 975
  • София
Освен ако не си в службите, имаш право на граждански договор, просто трябва да е с разрешение на работодателя ти.

Общи условия

Активация на акаунт