Нуждая се от ...

• 132 194
  • 1 940
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Mediterraneo
От малко повече прозрачност относно ново начинание. Има доста неясноти, а времето минава.

# 1 936
Рошличка, пожелавам ти го от все сърце. Да бъде!

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 20:07 от Yellow flower 12

# 1 937
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Нуждая се от някакъв цялостен рестарт. Искам да легна на една маса и някой да ми ресетне мозъка.
Натрупаха ми се ПАК един куп гадости.
Чувствам се ужасно.
Искам малко светлинка в тунела...

# 1 938
  • София
И аз съм така. Проблем след проблем след проблем.
Искам някой да спре кранчето на проблемите!

# 1 939
  • France
Нов човек, за когото да бъда любима, той да е мой любим, и да можем да бъдем заедно, да сме семейство, в смисъла, който аз влагам в думата.
Пожелавам ти го Hug

# 1 940
  • Countryside
Казват, че е най-тъмно преди зазоряване, така че Цвете, Рокстар искрено ви пожелавам в най-скоро време да се оправят при вас нещата! Hug

Рошличка и на теб успех ти желая на любовния фронт Kissing Heart

На мен ми писна да ми спират пред гаража, понеже имаме паркомясто пред него и аз го ползвам през деня, когато пак ще излизам или с мъжа ми сме се уговорили кой ще ползва гаража. Спират успоредно на улицата, но запречват паркомястото, бият аварийки и ги няма в колата, наблизо има и барче, кафе си купуват, разни други неща, а аз седя и ги чакам като идиот да благоволят да си преместят колите, за да си паркирам на мястото. И на моя въпрос защо спират пред гараж, еее аз за 5мин, сакън да не се извинят, някои и на бой налитат даже... Всеки ден е това, аман вече, та от култура и разбиране у хората за другите се нуждая...просто да не правят, това, което не искат да им се случва на тях.

Общи условия

Активация на акаунт