Как премина днешният ден? - тема 2

• 5 400
  • 125
  •   1
Отговори
  • Другата България
Тема за споделяне на това как е преминал денят ни, какво правихме, кога се събудихме,  как се чувствахме или случи ли се нещо по-различно от ежедневната рутина.
Какво  ни направи щастливи или пък тъжни през днешния ден.

Линк към предишната:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1430386

# 1
  • Mediterraneo
Пак спах до късно, пред 9 не мога да стана след смяната на времето. ходихме по магазини с ММ, пихме кафе със стари приятели. Водих детето на кардиограма, кучето- на дълга разходка. Сега пращам ММ на тренировка и с щерката ще си изгледаме сезона на сериала, който почнахме преди 2 дни.

# 2
  • някъде другаде
В това дъждовно време не успях да си направя разходка , та цял ден четох книга.

# 3
  • Бургас
Работно и един прекрасен обяд с колегите!

# 4
Ми днес много лежерно, щото беше и дъждовно. Но иначе на работа, ма то нямаше и мн. работа заради дъжда, та цял ден слушах музика.

# 5
Аз съм в болнични все още, тъй че си поспях до късно заедно с кучето, после ходихме да пазаруваме, хапнах, мих си косата и сега чакам да изсъхне, за да отидем на вечерната ни разходка. През това време сгънах малко гащи и чорапи, че вечно имам за сгъване и мисля да започна от тази вечер със стягането на багажа, че утре имам да ходя напред-назад и може да нямам много време за багажа, а в други ден рано сутринта тръгвам.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 22:55 от DreamingOfSummer

# 6
  • Mediterraneo
От 7.30 на педал- детето на психоог, после трябваше да я оставя на училище; отметнах един досаден разговор в една институция, пазарувах, готвих, пълна програма. Поне ми остана време да си направя маска на косата и да си сменя лака на краката и ръцете. Сега- почивка.

# 7
Порочния кръг - градината, работа, пазаруване, градината и вкъщи Grinning Разнообразието беше, че успях да се разходя сама с кучето на топлото слънчице, докато ММ се занимава с детето.

# 8
Тук днес вали, така че не съм излизала много. Ходих да си взема болничния и после до работа да го занеса и да подпиша молба за отпуска. Видях се малко с колегите и се прибрах. Кучето упорито не иска да ака като вали дъжд, така че очаквам "подарък". Пуснах една пералня и две сушилни следобед и след малко ще вечерям и ще се захвана вече сеирозно със стягането на багажа.

# 9
  • някъде другаде
Днес бях на преглед. После разходка и след това окосих тревата. Събрах багажа и утре заминавам на гости на сестра ми.

# 10
  • Бургас
Забързано!
Работно!
Дъждовно!
Сънливо!
Главоболие и женско неразположение!
Искам спокойно безвремие с релакс...

# 11
  • Mediterraneo
Как се движи жена със 100 евро в час. Аз- днес. Добре, че се прибрах бързо, след само два часа навън Simple Smile

# 12
  • Бургас
Много хубаво ни беше на работа!
Днес с колежките и шефката решихме всички да минем на диетично хранене и да се вталим! Едната ми колежка спешно трябва да свали доста килограми и ще се борим с нея в борбата с килограмите! Ще я подкрепим, за да й е по-лесно!

# 13
Днес съм на релакс и нищоправене, защото вчера денят ми започна в 5 сутринта, цял ден пътувах, за да мога най-после към 23 и нещо да се прибера вкъщи. Много ми беше нужно това пътуване и всичките положителни емоции свързани с него. Сега чакам с нетърпение да повторя догодина.

# 14
Несполучлива покупка на два сутиена. Не ми е удобно да ги върна, понеже продавачката настойчиво ме канеше да ги премеря, а аз с вирнат нос заявих, че си знам размера и ще ми станат.  Как да ида и да кажа, че не са ми станали... Сега имам два хода - или на ги предложа за продаване на колежките или да ги подаря на сестра ми. И трети вариант има - да си ги нося зимата под широки дрехи. Ох, много ме е яд! Развали ми се настроението въпреки, че мъжа ми беше сготвил, а дъщерята беше пуснала пералня, сушилня и прахосмукачка.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 20:10 от мекичка*

Общи условия

Активация на акаунт