Как премина днешният ден? - тема 2

• 5 811
  • 136
  •   1
Отговори
# 15
  • Countryside
Много работа, натоварих се психически с какви ли не капризи на колеги и клиенти, аман. С прибирането вкъщи разходих кучето на свеж въздух и вятър Joy и сега пия малиново вино с мезенца. Човек трябва да си угажда Joy

# 16
  • Mediterraneo
Не бих робувала на нуодобство и бих върнала сутиените веднага.

Днес прибрах щерката по- рано от училище, напазарувахме, пихме кафе навън и сега малко домакинска работа.

# 17
Върнах сутиените, доплатих и си взех от  модела, който нося вече няколко години. Повече няма да си правя експерименти с други модели. Доволна съм.
В къщи мъжа ми ме изненада с подмяна на тапетите в коридора. Половината работа е свършена без мен. Чудесно!

# 18
  • Бургас
Уж почивен ден, а забързан в излишни задачки!
Дано утре е лежерен почивен ден!

# 19
Днес мина супер.

# 20
Вчера беше кошмар от към работа. Наближат ли празници с повече почивни дни шефовете полудяват. Все едно няма да се работи след Великден.
Днеска, въпреки дъждовното време, смятам да се поразходя и да си купя разни дреболии. Ще си сложа рокля за настроение 😜

# 21
  • Mediterraneo
Вчера и аз се смачках от работа. Още не съм влязла в релси, а сезонът започва ударно. Не ми се мисли какво ни чака с липсата на кадърен персонал.

# 22
  • Countryside
Вчера беше много смотан ден, много работа, всички дрматизират, ах, ох, как пък няма един да вземе решение. Аман, много се изнервих. Днес зяпам сериал, че времето е калпаво, мисля да изведа кучето и това ще ми е разходката.

# 23
  • Mediterraneo
Отментах малко домакинска работа, пих две кафета, малко почивка и довечера- на работа.

# 24
Не отидох сутринта на църква, а на обяд и чаках над един час, само за да влезна в църквата. Галих едно куче на опашката, и сега вече си почивам, и даже ще хапна нещо сладко.

# 25
Сутринта сготвих супа и палачинки, следобяд дълга разходка в парка, по изключение и малката дъщеря дойде с нас. Раздвижих сланини на фитнес площадката в парка, много добре ми се отрази движението. Сега смятам да полегна на дивана, че само като си помисля, че се депресирам като си помисля, че ме чакат 4 работни дни.

# 26
От 6:15 сме будни, играхме, закусвахме, абе домашни занимания. Докато детето спи си направих ноктите и обядвах. После излизахме на разходка и сега почивам, докато стане време за вечеря или не чуя "мамо, ела".

# 27
Много работа днес, уморих се, а и ми дойде. Иначе купих нова транспортна чанта на котките и утре ще водя едната на преглед и евентуално ваксина, ако кажат, че вече е здрава.

# 28
  • някъде другаде
След църквата , се разходих. После посях летните цветя. Засадих две в саксии , една Далия и три Гладиола в градината. После четох книга.

# 29
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Станах в добро настроение, което на последък е рядкост.. Confused Открих, че благоверния е изпрал и порснал една пералня. После отидох с децата на маникюр. Без тях щеше да е малко по-приятно, но няма как... После откарахме следобеда на слънце в парка. "Сготвих" от вън и вече ще си почивам истински... Утре преди работа ще пия едно кафе с приятелка Blush

Общи условия

Активация на акаунт