Как премина днешният ден? - тема 2

• 10 468
  • 206
  •   1
Отговори
# 195
Ходихме с приятелско семейство на сняг децата да поиграят. Нашето не щя да се пързаля, но пък майка му добре се представи с една найлонова торба Stuck Out Tongue Winking Eye
Следобед го карахме коледно - украсявахме елха, ядохме мандарини и слушахме коледна музика.
Сега чакам на дивачето да му се доспи, че мен отдавна ме е налегнала дрямката, а ММ отиде да спортува...

# 196
  • Mediterraneo

Ето така ми преминават последните два дни.

# 197
  • Mediterraneo
Сестра ми ме събуди ненадейно сутринта, звъняла, писала, накрая натоварила болното дете и ми го доведе да го гледам до обяд. После аз имах час за лекар, пазарувах, готвих. Направих си и 5те км разходка с кучето и следобед слушах книга 2-3 часа без да мръдна от леглото.

# 198
  • Бургас
Работно, минорно и еднообразно!

# 199
Да размърдам темата:
Първи ден вкъщи след България и се бях приготвила за драма с детската градина. Е, нямаше. После на лекар, после пазаруване. Погрижих се за себе си с дълъг душ и маникюр. Сега чакам да стане време да взема детето от градина и ще дойде приятелка на гости.

# 200
Много набързо, семейство от двама възрастни и двама 15 годишни близнаци. Мама на работа, на тати момичето е на т.н “sweet sixteen” с други момичета в Пенсилвания, аз закарах на мама момчето на сокър/ футбол / тренировка, аз ходих до Walmart за мляко с ориз и майонеза, бърза спирка в    Sam’s Club за един iPhone 17 / почти без пари/, и обратно вкъщи.

# 201
  • Mediterraneo
Сутринта направих закуска, пих две кафета и цял ден на дивана а лаптопа. В късния следобед и досега гледаме с ММ сериал.

# 202
И аз се включвам,за да се раздвижи малко темата.Бях да помогна на една приятелка в почистването на апартамента й.Поговорихме си на коя как е минала седмицата.Прекарала е настинка,но вече е по-добре.После се прибрах да оставя покупките на баща ми,който не е в много добро здраве.След това се прибрах прибрах при половинката и ще си припомним филма"Закрилникът"3 с Дензъл Уошингтън.Пропуснахме готвенето и си поръчахме паста.Simple Smile

# 203
Сутринта детето се събуди точно като спях най-сладкия сън. Успях да го прикоткам да поспим още малко. После рязходка с кучето,  оправях багажа от България и до обяд бях тотал щета. Сега с нетърпение чакам детето да легне (което няма да е съвсем скоро предвид сутрешното излежаване) и тепърва да се къпя и да се чудя какво да облека утре за първи работен ден.

# 204
Станах рано ,дадох сиропите на детето (болен е ),направих закуска ,направих и на мен,излязохме с ММ той да почисти снега по пътеките и пред вратата а аз да вЗема въздух. Майка ми искаше да купува диван ,та запалихме  колата ,взехме я и купихме. Прибрахме се ,хапнахме ,пихме кафе ,ММ седна да играе с децата ,аз седнах да си чета до тях . Играха карти,рязко ми се приспа ,преместих се в спалнята ,не знам колко съм спала ,но стана ясно ,че и другите са спали. Скочихме ,подредихме из къщи ,ММ пусна една прахусмокачка,майка ми изпрати храна ,та само сервирахме по чиниите ,приготвихме храна за здравото дете,което ще е на училище.Играхме малко настолни игри ,минахме през банята и вече легнахме ,освен ММ,които гледа мач.

# 205
  • Бургас
Плановете бяха едни, но се промениха в други!
Кот' такова!

# 206
  • някъде другаде
Сутринта на маникюр. След обяд отидохме на София , хапнахме в Хепи и след това на концерт на Тони Димитрова.

Общи условия

Активация на акаунт