Как премина днешният ден? - тема 2

• 8 922
  • 186
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Събрахме се компания на обяд! Напазарувахме с ММ и сега малко тук и малко почивка! Имам нужда малко да почина и размисля ...Flowers Herb

# 151
  • Бургас
Поредния луд и объркан ден!
Обърка се,ей така, от нищото!
ХУбаво е,че свърши!

# 152
Вчера се събудих към 10-11 часа, защото почти до сутринта бяхме на сватба. После се видях с приятелките на кафе у една от тях, а останалата част от деня си бях вкъщи - оправях стаите и си починах малко. Вечерта отидохме на гости при брат ми да се сбогуваме, а вечеряхме при нашите. Днес всички си заминаха обратно за Нидерландия. Така че днес остатъкът от деня ще ми е с кофти настроение

# 153
  • Mediterraneo
Отрано подметнах належащи задачи из къщи. После водих мама на обяд, както всяка седмица. Сега си почиваме с ММ, че както никога почивните ни дни съвпадат. След малко ще направя едни миди набързо за вечеря.

# 154
Работа, после следобед с детето вкъщи. Пуснах да се омеси едно тесто за пица и започнах да се моля малкото да не писне, че иска навън, защото нямам сили да го гоня по улиците днес. Седнах да почивам за 15-20 минути, докато ММ чете книжка, и след малко отивам да подготвям за сън и да приспивам. После смятам смело и безотговорно да си легна.

ПП: Пицата стана невероятна и едвам дишам.

# 155
  • Бургас
ПОредния луд и шашав ден!
КОга ще свърши тоз сезон!?
Вече всичко ме боли,изморена съм, недоспала и всичко ме дразни и ядосва!
И започвам да се замислям,че имам проблем със ставите и костите...

# 156
Рано сутринта ходих да пускам кръвни изследвания, после побързах към работа. Вечерта бяхме на рожден ден, където се видяхме с приятели, с които не сме се срещали отдавна. Стана късно, докато се прибрахме, но като цяло денят беше добър - няма за какво да се оплаквам от умора

# 157
  • Mediterraneo
Работен. След работа се събрахме с колеги на по бира. Август ни е много натоварен и не се бяхме виждали извън работа почти цял месец.

# 158
  • някъде другаде
На работа. След работа редовната разходка. После на ресторант с дъщерята и племенника. Много се смях , а хапнах и много хубава торта.

# 159
  • София
Ударно разчистване на апартамент... И съм ужасена от събраните буклуци Sad и няма да се свърши с днешния ден..Scream

# 160
  • някъде другаде
Сутринта на маникюр и педикюр. След обяд на работа. После на фризьор и накрая дойде и майстора да ми монтира щори.

# 161
  • Бургас
Работен и уморителен..
Вече я карам на изпарения...
Никаква енергия, никаква сила, никакъв живец...
Ужасно уморена съм вече...

# 162
  • Mediterraneo
Спах до късно, че снощи бях на работа до 1. Пих кафе, после се дивях с приятели на по бира. Цял следобед лежа на климатик с лаптопа. Не планирам никаква домакинска работа.

# 163
Всички сутрини вече.ставам в 05.30 часа. Към 22.00 часа вече съм много изтощена и ще заспя, докато ходя. Ставам рано да пусна пералня или да свърша някаква домакинска работа, докато има вода. Без вода.нищо не може да се върши. Към 18.00 часа, когато пуснат водата, миене на бутилки, пълнене с вода, миене на легени и тоалетна; пране, ако имам нещо на ръка. И то стана 20.00, да се взема един душ, докато не са спрели в 21.00. Без вода е пълен ужас и тормоз. Вече трета седмица има режим на водата, и се чувствам изтощена до дупка и със изпити сили. Бързане до пълна скорост. На външен вид изглеждам много зле вече. Cry

# 164
  • София
Така .. малко просветна с апартамента... Боже какви находки има!! Heart

Общи условия

Активация на акаунт