Как премина днешният ден? - тема 2

• 8 922
  • 186
  •   1
Отговори
# 135
ММ днес се прибра доста късно от работа, та днес сама теглих каруцата...
И аче за мен - работа. Прибрах се, колкото да взема кучето, и пак излязох. Върнах кучето вкъщи, взех детето от градина и айде в зоопарка. Откарахме три часа там с приятелка и нейното дете. Още малко и да ни изгонят, защото затваряха. После вечеря, къпане, приспиване... Направо не знам на кой свят съм. Пиша завещанието.

# 136
Вчера много трудово премина, но днес ми се струва че ще мине болнаво. Sad

# 137
  • Mediterraneo
Инфарктен ден на работа. Сега релаксирам с форума, климатика и ММ до мен.

# 138
Днес бяхме на басейн тръгнахме си към 1Зч. скрихме се на прохлада.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 16:16 от Пролетно цвете

# 139
днешния много спокойно, от което имам нужда след вчерашния селскостопанско-продуктивен.

# 140
  • Бургас
Адски горещ и напрегнат ден....
И следващите ще са такива....

# 141
  • София
Днес успях да си свърша задачата. Жалко ,че не успях да си взема една блуза ,но на мен може би щеше да ми седи ,като на 'свинче звънче". Чуствам се изморена и дано по-скоро свършат неприятностите SadRolling EyesSleepy

# 142
  • Бургас
Напрегнат, натоварен, забързан!
Изрекоха се някои не на място приказки, още от вчера.
Само малко,много малко ми трябва и да запаля гумите....
За сега с реакция и поглед, стопирам нещата... но до кога...?!

# 143
  • някъде другаде
Натоварен ден на работа , но след отпуска е все така. След това разходка.

# 144
  • Countryside
Цялата седмица е напрегната служебно, от другата седмица излизам три седмици в отпуска и изведнъж всички се присетиха колко много им трябвам, обаждат ми се за глупости, безбожни срещи за дреболии по 2-3ч, а аз като казвах миналия месец, че нещо ми трябва от някой, тишина, мотат се, лигавят се, сега обаче като дойде време за резултати и драма, ти да видиш как се разработи народа. Обаче за капак съм сигурна, че нищо няма да мръдне и на йота от моите задачи, клиенти, срокове, проблеми, всичко ще седи и ще ме чака и ще се трупа даже. Пф.

# 145
Вчера след работа бяхме планирали с моите родители и други роднини да се видим и да поседим някъде в гората, ама мъжът ми се разболя и решихме да си останем вкъщи. Понеже му беше зле, почти не мърдах из къщата и аз си починах хубаво. После малко му поолекна, хапнахме нещо леко, изгледахме един филм и си легнахме рано. Днес вече му е по-добре, а пък аз най-накрая си отпочинах истински - за пръв път от два месеца това лято.

# 146
Примерно вчера, денят ми мина в пазаруване, готвене, и гледане на филми. И днес няма да е по-различно, само че изключвам пазаруването и донякъде готвенето. След малко ще изляза да се разходя докато не е станало 30 градуса.

# 147
  • Mediterraneo
И аз вчера пазарувах, готвих, но следобед си направихме маратон с ММ със сериал и успях и да си почина.
Днес ми започва работната седмица. Довечера сме на РД.

# 148
Времето днес при нас е прохладно, даже си наметнах леко якенце.
Пия кафе на близкия стадион и гледам футболен турнир за деца.

# 149
  • някъде другаде
Сутринта готвих и пуснах пералня. После направих дълга разходка. След обяд мих прозорци и после си почивах , като четох интересна книга.

Общи условия

Активация на акаунт