Как премина днешният ден? - тема 2

• 8 921
  • 186
  •   1
Отговори
# 180
  • Countryside
За почти 20те години живот в София, съм стъпвала на Витоша 3 пъти. И днес беше третият Hug
С мъж и деца, парам, парам изходихме сигурно 15км. Смазана съм, но ми беше хубаво в планината, сред природата! Hug
Срамота е, уикендите, при хубаво време, без валежи и ако нямаме други планове обикновено сме на Витоша. Толкова голям избор има от маршрути, и зиме и лете, а и есен за разходка, че няма да ви омръзе. Лично мен, планината и гората ме релаксират и зареждат както нищо друго.  

И браво за прехода, другия уикенд пак да отидете, дават го хубаво да е времето. Ние сме планирали Бистрица - Железница за тогава.

# 181
  • Mediterraneo
Снощи бях до късно на работа, но станах сутринта в 9. Напазарувах и се наредих на виртуална опашка за купуване на билети за концерт. Успях да взема и се заех с домакинските задължения. Довечера пак на работа, а после ми предстоят цели 5 почивни дни!

# 182
  • Mediterraneo
Аз съм писала последна преди почти два месеца.
Днес ходих на пазара за зеленчуци, взех и чудно грозде. Сготвих някакви неща за довечера, изчистих и чакам детето да го прибирам от автобуса. До довечера нищо друго нямам за вършене. Е, освен да си навъртя километрите вървене.

# 183
  • Бургас
Опитвайки се да работя, ама без грам енергия!
Много дълъг ден ми се видя!

# 184
  • Mediterraneo
Днес тотално мързеливо ще е цял ден при мен. Имах някакви помисли да правя основно почистване на кухнята, ама бързо ги отпъдих. Довечера сме на вечеря с екипа на ММ по айкидо, не познавам никого, но ще ходя, че е семейна вечеря, няма как да пусна ММ сам.

# 185
  • някъде другаде
До обяд пазаруване , след обяд готвене , пране и чистене.

# 186
Взех поръчки за мен и за сина. За мен-яке, супер е, харесва ми. Синът също си хареса суичера. Мъжът ми пече пържоли, аз само картофи изпържих. Ходих да пазарувам и да взема дъщерята, че беше у приятелка. С майката на детето също сме приятелки, видяхме се за малко, развълнувана е, чакат внучка тези дни. Времето ме подтиска, искам да е слънчево.....🙂

Общи условия

Активация на акаунт