Как премина днешният ден? - тема 2

• 8 922
  • 186
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Днес поне успях да спа до 11.30. Само в 6.30 станах да си изпратя детето и пак си полегнах. Имах нужда от този сън! От още също! Но ще е чак на 5 септември! До тогава на слънчева енергия...

# 166
  • София
Днес следобед малко спокойствие! Нищо не правих и чакам да свърши с нетърпение годината! Много ми дойдоха събитията! Cry

# 167
  • някъде другаде
Към 12 си тръгнахме от Кранево. Доста натоварено движение. Отбихме се във Велико Търново , където пихме кафе и хапнахме сладолед.

# 168
Домакински задължения... А прането няма край.
Следобед с детето ходихме до магазина и на детска площадка да подивее. После вечеря и всеки по реда си...

# 169
  • Бургас
В очакване на утрешния почивен ден!
След 9 работни дена, ужасно уморителни...

# 170
Вчера на работа приключвах с всички задачи - трябваше да се справя с всичко преди отпуската. Вечерта с ММ вечеряхме у дома и гледахме страхотни комедийни филми.

# 171
Лежерно - домакинско. Взех си книги от библиотеката, напазарувах, сготвих и даже кекс направих. Стягам се за пътуване и усещам леко нетърпение. Дано да си прекараме добре. За съжаление отпуската ми е на свършване и  се вижда края на тая домашна идилия.

# 172
  • Countryside
Днес работно,с нетърпение чакам дългия уикенд, ще ходим на вилата и ще бъде лежерно...

# 173
  • Бургас
Спах до 11ч, пих кафе на спокойствие с форума, леко домакинска работа, леко готвене..и всичко това.. с форума!
Еми, готино ми е!
От утре пак на тръстиката...
Омммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 174
Супер лежерно на работата. Свърших някои неща, но без да си давам зор. Изскочиха и нови задачи, но ще ги мисля впоследствие. Пазаруване. Почивах си, защото не готвих. Супер е, че ще има 3 почивни дни.

# 175
Домакинство, приятна разходка и обяд с приятелка, приятен следобед със семейството.

# 176
Рано разходка с приятелка, беше приятно хладно. Купих си много сладка жилетка. Готвих и спах, след това сладкиш. Домашните любимци-деца и мъж са излезли и се размотавам и релаксирам.

# 177
Предиобедът го изкарахме вкъщи. После сложих детето да спи, аз правих маникюра на приятелка. Тя пък преложи следобед да отидем в парка. От там се уговорихме с още едни приятели и си прекарахме страхотно. Използваме последните хубави дни.

# 178
  • София
Отбих номера да домакинствам и бях на манастир. От утре чистенето продължава Cry не ми се чисти....

# 179
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
За почти 20те години живот в София, съм стъпвала на Витоша 3 пъти. И днес беше третият Hug
С мъж и деца, парам, парам изходихме сигурно 15км. Смазана съм, но ми беше хубаво в планината, сред природата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт