Как премина днешният ден? - тема 2

• 5 811
  • 136
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
В отмятане на служебни задачки, които трябваше да приключат вече. Новия сезон започва и трябва да съм готова с всички отчети, които са ми зачислени!
А за новия сезон не ми се мисли, какъв персонал ще ми дойде на главата...

# 31
На работа кошмар, на всичко отгоре детето на колежката е с шарка и се очертава да работя сама повече от 10 дена. Знам, че с малки деца е така, често боледуват, налага се някой да ги гледа, но е много дразнещо да не може да се разчита на тях. На майките на малките деца, имам предвид.
След работа се разходих, купих си четка за прахосмукачката, после ходих на уредите в училището до нас, движението много ме освежи. Децата ми и двете са си в къщи, малката днес е отметнала доста задачки, има надежда, ще стане човек от нея 😁
Хубав ден беше, хубаво ми е ❤️

# 32
Сутринта ходихме с кучето да вземем една пратка, по пътя срещнахме едно охлювче. Кучето за малко да го препикае. Ходих на работа - пак много работа, а и едната колежка си подаде молба за напускане. Пак ще трябва да обучавам, аман вече. Преди малко се прибрах, разходих кучето, нагушках си двете котки, сега ще хапна и ще си почета.

# 33
Супер мина. Жалкото е че мина . Нещо много бързо стават тези работи и не знам как така не ми стига времето за всички интересни неща. Ще ми свърши ваканцията.

# 34
  • Бургас
В очакване на втасването на козунаците! Пекох ги и съм доволна. Утре е ред на яйцата Ходихме с момчетата до църквата да се мушнем под масата.

# 35
И аз ще правя домашен козунак, много съм вдъхновена. Няколко години пропускам, но сега ме хвана музата. Яйцата ще боядисам между другото, трябва и няколко перални да се пуснат. Вече окончателно прибирам зимните връхни дрехи, дано  пролетта да настъпи трайно.

# 36
С боядисването на яйца бяхме примерни в четвъртък. И минахме през Ал. Невски с по едно червено петънце на челто Simple Smile

# 37
  • София
От отдавна не съм се разписвала.... Много неща се случиха последните два месеца,но и много неща научих. И за да не спамя днес успях да вляза в нормален ритъм. До колкото е възможно! Grin

# 38
  • Бургас
Забързано, натоварено и в казване на някои неща, които си трябваше!

# 39
Трудности причинени от некадърници.С триста зора оправих нещата, но си утрепах целият ден заради глупости и ми се провалиха някои планове.Не, че бяха много важни, но се ядосах, че всичко се обърка заради чужди грешки.

# 40
  • Mediterraneo
Вчера абсолютно в несвяст, толкова много неща свърших, че вече не ги помня. Със сигурност посрещнах майка на летището и бях до 1 на работа Simple Smile
Днес се наспах порядъчно и ходихме с мама да обядваме навън. Заваля и трябваше да прибера ММ от работа. Боядисвах се, готвих, вече лежа с лаптопа и зяпам.

# 41
Спокойно, като по ноти.Всичко запланувано беше свършено.

# 42
Все супер, като изключим повечко хектика напоследък, че дребното учи и има нужда от побут тук и там, ама време няма . Сега да наиша чук-чук ... че да ене предизвиквам .

# 43
За пръв път в живота ми съм болничен. Освен да страдам от силни болки в гърлото, смятам да изкарам седмицата в леглото по пижама, четейки книги и гледайки сериали. За днес добре се справям. Събудих се в 8, станах в 12:30ч.

# 44
  • София
Успях да си свърша задчите за днес и сега само ми оставя да сготвя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт