Нуждая се от ...

• 131 912
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 905
  • при моите деца .....
От почивка.
От пътуване.
От поход в планината.

# 1 906
... От почивка на ума ! Искам тишина и спокойствие ... Един ден без проблеми , кавги и мрънкане ! 😵‍💫

# 1 907
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
... От почивка на ума ! Искам тишина и спокойствие ... Един ден без проблеми , кавги и мрънкане ! 😵‍💫
Присъеднявам се със същата нужда. Последната седмица се усети като 3 месеца. Изтощена съм, изморена съм, адски... Искам тишина, спокойствие, топла и вкусна храна и никой да не ме занимава с абсолютно нищо.

# 1 908
  • Бургас
........ударна доза качествен сън и енергия през деня!

# 1 909
Силна воля да не се освиня предстоящите 2 седмици от маса на маса.

# 1 910
Силна воля да не се освиня предстоящите 2 седмици от маса на маса.
И аз. И аз Weary

# 1 911
  • Някъде там
Нуждая се от здрави нерви, за да премина  през празничния сезон,без накрая да съм се озовала в затвора.Grinning
Шегувам се, но наистина аз която изключително трудно се впечатлявам от драмите на хората с мен, съм на косъм да изтрещя и да се чудят някои от къде им е дошло.
Спокойни празници ви пожелавам!
От тройна доза кафе имам нужда в момента..

# 1 912
  • SF
От компания за празниците, купон, поход в планината, пътуване, нова работа, майстор за шпакловка, приятели.

# 1 913
От това да пътешествам по света!

# 1 914
  • Бургас
И аз искам да пътешествам!
За начало из родната ни България!
Има много места, които искам да посетя и разгледам от години!
Чак тогава из света!

# 1 915
Сън. Всичко давам да се наспя.

# 1 916
  • France
И аз, сестро, и аз... Cry

# 1 917
Нужда от това да бъда с някой, който ме разбира. Напълно. Без въпроси, без очаквания, просто да съм....себе си.

# 1 918
  • SF
Нуждая се от приятели, които да ми помогнат да кача нещо 40-килограмово, което ще ми доставят от Практикер. Доставката е до вратата на входа.

# 1 919
Esmee, ако им платиш може би ще се съгласят хората да го качат. Нищо не пречи да опиташ, сигурна съм, че това е практика при тях.

Общи условия

Активация на акаунт