Нуждая се от ...

• 131 904
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 920
  • SF
Предупредиха, че не качва, не извършва хамалски услуги. Нямат тарифа. Един шофьор на бус. Може да е по-слаб и по-нисък и от мене. Казаха, че са по райони и за моя район това е денят и часовият диапазон. Шофьорът има адреси с часове, на които трябва да бъде въпреки задръстванията. Сваля, подписвам се на една папка и продължава. Предупредиха ме и ми казаха, че е тежко и трябва да намеря кой да го качи, понеже доставката е само до вратата на сградата.
Винаги питат и къде има опции за паркиране. Ако точно пред входа няма, под моя има малка градинка и не може, трябва да им кажа къде може да спре и си го взимам от посоченото място. Това може да е странична уличка, ъгъла на блока и т.н.

# 1 921
Esmee, ако им платиш може би ще се съгласят хората да го качат. Нищо не пречи да опиташ, сигурна съм, че това е практика при тях.

Ако има на кого да плати. Куриера обикновено е сам. Аз никога не съм виждал шофьора на буса ( куриера ) да има помощник.

Разчитат на клиента сам да мъкне тежини и да хваща херния след като чинно е платил една пачка пари

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 18:48 от dsfds

# 1 922
  • Countryside
Не качват, изрично си казват. И срещу пари не искат, имали график, тежко било... Есме, помоли някой съсед? Или дори двама ако трябва.

# 1 923
+1  за съседи

Предложи да почерпиш, не вярвам да ти откажат помощ.

# 1 924
...
Нуждая се от хапчета против повръщане. Сериозно. Дори на водно колело ми става лошо, а не искам и този път да лиша ММ от екскурзия до един прекрасен остров. ...
Хомеопатични Кокулинум винаги имах и помагат много.

# 1 925
  • Mediterraneo
Справих се, ходих на екскурзията, видях острова, преодолях себе си и страха от повръщане. Хомеопатичните не ми действат, но си взех други хапчета.
Днес се нуждая от сила да преглътна хорската глупост и простотия, които са навсякъде.

# 1 926
  • SF
Не качват, изрично си казват. И срещу пари не искат, имали график, тежко било... Есме, помоли някой съсед? Или дори двама ако трябва.

Нямам съседи, не ги познавам. Справих се. Беше трудно, но успях.

# 1 927
  • при моите деца .....
Нуждая се от 2-3 часа природа...
Да пробвам подаръка - щеки....

# 1 928
  • Някъде там
Нуждая се от :
Изолация от света, сама в планината..
Дълга почивка
Тишина
Спокойствие
Сън
Нищоправене месец поне.
Далеч от работа и нет.
Имам нужда от въстановяване и психически и физически..
Да не мисля за болести, болните около мен и за всеки друг на първо място и тогава за себе си..
Просто от бягство от тежката и трудна реалност..
На ръба на силите си съм от всичко случващо се през 2025-та.
Дано се случи чудо и поне едно от всичко изредено, получа.
Весело посрещане на новата година и бъдете здрави и  от каквото се нуждаете да го получите !

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 16:18 от daviz

# 1 929
  • Другата България
Нуждая се от :
Изолация от света, сама в планината..
Дълга почивка
Тишина
Спокойствие
Сън
Нищоправене месец поне.
Далеч от работа и нет.
Имам нужда от въстановяване и психически и физически..
Да не мисля за болести, болните около мен и за всеки друг на първо място и тогава за себе си..
Скрит текст:
Просто от бягство от тежката и трудна реалност..
На ръба на силите си съм от всичко случващо се през 2025-та.
Дано се случи чудо и поне едно от всичко изредено, получа.
Весело посрещане на новата година и бъдете здрави и  от каквото се нуждаете да го получите !
Все едно прочетох себе си....
Допълвам - и нова работа, защото сегашната спомага за нуждата от изброените по-горе.

# 1 930
  • София
И аз се прочетох!  Весел празник и се нуждая само да сме здрави всички! Психически и физически Gift Heart

# 1 931
От това съседите над мен да спрат да пеят -Мила родино на микрофонЯ !!! Детето седи до мен , че я е страх от виенето , и страшно ме напряга ! Имам нужда от адекватна компания за НГ 🥺😀 ! Приятно посрещане на Нова година на всички !!! 🍀

# 1 932
Нуждая се вече да е пролет, писна ми да съм с червен, замръзнал нос.

# 1 933
Добротата да е заразна.

Общи условия

Активация на акаунт