Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 313
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 150
Някой има ли идея колко горе- долу са бонбоните в "подаръците" Рафаело?
Подаряваха ми миналата година и по спомен бяха 8.

# 151
Ферерото е чудесна бонбониера. С едно джони и заспива.
Ох бе, джонито ми се видя джолан, та се заинтригувах 😸😂

# 152
О, джоланчето с кожа е супер! Приемам и джонито, и джоланчето. Бонбони не ме блазнят.
Аз питах за бонбоните рафаело, които са опаковани в бяла кутия и отгоре са с червена панделка. Към 11 кинта бяха, но при нас вече ги няма. Има други кутии останали.

# 153
Ако се знае грамажа на бонбоните, раздели го на 10 - толкова тежи един бонбон, скоро мерих (но взето от друго място и друга кутия Рафаело).

# 154
Здравейте, имате ли отзиви за Електрическата машина за рязане на Силвъркрест?
Благодаря ви!

Повдигам въпроса! И аз ги гледам тези машинки. Имат ли достатъчно мощност, режат ли добре? С домашен хляб ще се справи ли?

# 155
О, вече купих ферерото. Половин кило, хах. Първо, при нас вече няма от тези рафаело, второ няма как да ги преброя, защото са в непрозрачна кутия с панделка. Предполагам, че един бонбон е 10- тина гр, но както и да е. Ферерото е чудесна бонбониера. С едно джони и заспива.
Мм ми купил ски яке. Ами доста е добре.
Вчера някаква жена дебнеше около касите и разпитваше за точки. Явно е нов бизнес.

Отдолу при грамажа пишат и бройката, поне на малките кутии е така. 150 г са 14 бонбона.

# 156
Днес шараните са върху 4.89 за кг. , срок 05.12
Има (за мен) нови спагети , фиде , два вида макаронести от мека пшеница-отзиви ?
Скрит текст:

# 157
Тези домашни комплекти, които са като анцузи дали са по-плътни? Някой погледна ли ги?

# 158
По-плътни от кое? Като миналата година са. Не е дебел полар, но на мен ми е добре вкъщи с тях.

# 159
И аз ги харесвам домашните екипи-имам от К.такъв втора зима , а голямото дЯте има лидълски на поне три години и е още добре като качество-за тези си пари е супер !

# 160
Охааа, заредили са от лтюата паста. Браво! Взех това онова, но не ми стигнаха за точка. Нищо, има време.
Опаковъчната хартия е много на далавера, взимайте.  Heart Eyes

# 161
  • Козлодуй
Идвам да се оплача заменят айвара Чира с айвар Фрешона с по-лош състав защото от този Чира с изчистения състав не намирам сладък ами само лют - поредния развален продукт от Лидл - все повече пада качеството а бях пристрастена към техния айвар. Вярно лютеница Велика е хубава но има захар в нея а в айвара нямаше сега вече ще има и захар и регулатор на киселинност и др. боклуци.

# 162
  • Перник
И аз искам да се оплача - от балсамовия оцет в тъмните половинлитрови бутилки. Отдавна го купувам и си го харесвам. Но последната бутилка е супер разреден. В първия момент помислих, че съм взела обикновен винен по грешка, но не - балсамов е Sad

# 163
Мн е дразнещо това със замяната на продукти и понижаване на качеството/ повишаването на цената.
Джоланът с кожа вече в постоянния асортимент ли е? Взех за всеки случай, де.

# 164
Поларени ли са домашните комплекти?  Или имат предвид, че от вътрешната страна са като поларени.. Не знам какви са били миналата година, за пръв път се интересувам.

Общи условия

Активация на акаунт