Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 254
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Точно пружината ни се чупи на повода, ама моето е голямо добиче и като види мъжки екземпляри само се сеца. Та в случая дори и на къс да го държа пак я е чупил.  Нямаше в нашия Лидл, обикалях, зяпах и накрая само вода взех.

# 136
Марчеваа, къде си, все му се ослушвах на балсамовият оцет, обаче днес вече нямаше мърдане, това беше знак 😸
Разкошен е, мога да си го пия като ликьорче Grinning

# 137
  • In transit
Леми, точно навреме ми идваш. Аз взех от спрей шишенцата, но е толкова разреден, че все едно обикновен винен оцет съм сложила. Ще взема и от твоя.

# 138
На 7-ми ще пускат фритюрник с горещ въздух. Който го има може ли отзиви. Че още едни излишен уред в къщи иииииик Стават ли пържените картофки както трябва.?

# 139
  • shumen
И аз искам мнения за фритюрника?

# 140
  • София
Този фритюрник е нов модел, може да има отзиви само някой, който си го е купил от чужбина.
Аз, като фенка на такива уреди, ще кажа, че всичките работят на един принцип. Тоест, работа ще върши. Въпросът е вече колко са качествени материалите - на корпуса, и на кошницата. И съответно колко време ще изкара. Миналата година не беше много сполучлив...

# 141
Здравейте,
А някой има ли мнение за електрическия нагревател за крака?
За един възрастен дядо с ледено студени крака..
Като например става ли за голям размер, материала добър ли е..? Нагрява ли добре..?

# 142
  • София
Здравейте,
Като например става ли за голям размер, материала добър ли е..? Нагрява ли добре..?
Купувах за една приятелка преди 3 години и беше доволна. Има 2 номера, за нея взех големият, че носи 41. Така че виж номера на опаковката.

# 143
Здравейте,
Материала е много мек и приятен,пере се,има 6 степени .Няма номер на кутията,за свекърва ми го взех за Коледа ,ама утре й га давам да се топли.

# 144
Mikkey, това е най-хубавият балсамов оцет който съм купувала, заслужава си парите.

# 145
Някой има ли идея колко горе- долу са бонбоните в "подаръците" Рафаело?
Като влезеш в началото са при нас, близо до касите

# 146
Някой има ли идея колко горе- долу са бонбоните в "подаръците" Рафаело?
Като влезеш в началото са при нас, близо до касите
Питането е колко бройки бонбони са вътре в кутията

# 147
  • Стара Загора
Тя пита за броя на бонбоните в кутия Simple Smile
1 точка ми  трябва за книга, с големи очаквания съм.
Днес мисля да купя от киселото зеле и за скутера от утре съм в чуденка, че не се задържа много сняг при нас

# 148
Ми нищо де - там са бонбоните, като ги намери, ще ги преброи. Какво такова........

# 149
О, вече купих ферерото. Половин кило, хах. Първо, при нас вече няма от тези рафаело, второ няма как да ги преброя, защото са в непрозрачна кутия с панделка. Предполагам, че един бонбон е 10- тина гр, но както и да е. Ферерото е чудесна бонбониера. С едно джони и заспива.
Мм ми купил ски яке. Ами доста е добре.
Вчера някаква жена дебнеше около касите и разпитваше за точки. Явно е нов бизнес.

Общи условия

Активация на акаунт