Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 112 256
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 770
Ако ги бяхте оставили до утре щяха да са меки Simple Smile

# 1 771
Аха Hug жалко Hug не ни се е случвало Kissing Heart
Да не е съвсем спам, суджука как го сушахме в хладилника?

# 1 772
  • shumen
Аз купих от Лидл някакви големи кебапчета,на който пише харманлийски.В магазина миризма не усетих,но като се прибрах ме лъхна.Отворих ги,изпекох ги и ядохме тая вечер.Ако до утре нищо ни няма значи не са били развалени.

# 1 773
Оф с това месо направо... Ако някой знае във Варна някоя проверена месарница да каже, може и на лични да не стане реклама.
До нас има магазин на Добротица Недко Недков - с. Овчарово продават мляко и месо. Дали са читави незнам.
На моя позната роднина работи нещо в администрацията на Лидл, казала и е само, че тя месо от Лидл не купува. Не иска да каже повече, явно си пази хляба...

# 1 774
От написаното от Тета за нескопеното животно и миризмата на месото рязко ми спадна ентусиазмът за готвене, (а и за хапване) в новогодишната нощ. Ще я караме на руска салата и ядки....Ама какво ще правим през оставащите 365 дни?

# 1 775
Хепи...на решетка ги суших суджуците...но моят е ноуфроуст и в хладилната част...та си ги обдухва вътре. Понякога ги обръщах.

# 1 776
На Фантастико отдавна скапаха месото, в Билата не е зле от веригите, от Хит взех няколко пъти, не е уау, но става, за сега.

# 1 777
Във Фантастико, поне при нас, си има месари. Седят си отзад и си кълцат нещо.

# 1 778
При нас го карат в щайги, често им застоява, няма персонал, понякога на витрината месото изглеждат умряло от старост.
Абе по празниците народа изкупи месото по магазините, в нашето Фантастико жива душа нямаше на щанда.

# 1 779
  • In transit
Леми, да не убивам всичко детско в теб, но мисля, че в Била е същото месо като в Лидл. Ще погледна днес на опаковките какво пише.

За Варна, някой по-нагоре пита...
Скрит текст:
аз вземах до скоро от Монти мес, хубаво им е месото, ама прекалиха и те с цените.

# 1 780
  • софия
До нас има магазин на Добротица Недко Недков - с. Овчарово продават мляко и месо. Дали са читави незнам.
На моя позната роднина работи нещо в администрацията на Лидл, казала и е само, че тя месо от Лидл не купува. Не иска да каже повече, явно си пази хляба...
На тоз чиляк заквасената сметана е страхотна, маслото също бива. Ако имаше от къде, бих пробвала месото.

# 1 781
Mikkey, абе, няколкото пъти които го взимам ми харесва, не е жилаво, нямаме в къщи някакъв проблем с коремите, че се е случвало с Кауфландско и Лидълско,  то аз за това най-вече следя. Иначе, вече нищо няма да ме учуди Frowning1

# 1 782
  • софия
На тоз чиляк заквасената сметана е страхотна, маслото също бива. Ако имаше от къде, бих пробвала месото.

# 1 783
  • София
Книги дават ли се още?

# 1 784
Няма книги
Моя хладилник е със стъклени рафтове, ще го мисля. Абе май ще си ги изпека просто, както винаги

Общи условия

Активация на акаунт