Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 112 224
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 785
# 1 786
  • In transit
Няма книги
Моя хладилник е със стъклени рафтове, ще го мисля. Абе май ще си ги изпека просто, както винаги
И моят е със стъклени, но няма проблем. Просто сложи суджуците върху една метална решетка, върху рафта.

# 1 787
Има едни решетки за сладкиши, на тях се поставят след като се изпекат, такава и за суджука в хладилника ще стане, като на крачета са, няма да лягат директно в/у рафта.

# 1 788
Благодаря ви Hug

# 1 789
И ги разточвай от време на време като се сетиш.

# 1 790
  • В градината...
Данека, тези харманлийско кебапчета са отврат. Веднъж нямаше по БДС и взехме от тях. Много странно боядисани и надути.
От свекър ми знам, че са плащали на ветеринарите да се подпишат за животно, което е умряло, а го водят уж живо за клане (той беше зоотехник и сам си гледаше животните).
А и за домашно гледаното няма гаранции. Моя колежка това лято имаха прасе, само с купени смески го хранеха, а в тях хормони, антибиотици. Ние купуваме прасе от познат, който знаем с какво ги храни.

# 1 791
Тези шок. бонбони от 1вата страница на брошурата, знаете ли колко бр са вътре?
А замразените малки еклери?
Много е гадно като няма брой..

# 1 792
Някой ако се интересува от блендерите тези със заоблената долна част са със стъклена кана, а другите видове са с пластмасова.

# 1 793
Тези шок. бонбони от 1вата страница на брошурата, знаете ли колко бр са вътре?
А замразените малки еклери?
Много е гадно като няма брой..

16 са. Пише си го...сега ги гледах. А голямата подобна кутия са 29.

# 1 794
  • Козлодуй
Около 20 януари ми казаха на мен ще ни викат за книгите за който е подал заявление - бюрокрация значи Simple Smile

# 1 795
  • Мадрид / София
Написах за линцерите дето направих със сместа от Лидл. Исках да кача снимка, не че нещо съм се справила, ама за пръв път ми е и да се похваля да видите дали е добре и...от телефона направих снимка, пиша съобщение, ама не ми излизат иконките за публикуване на снимка. Забравих ли как беше, не можах да разбера как да кача снимката(( Промяна ли има нещо или какво не мога да направя. Та изтрих съобщението, то без снимка не си е работа(( Да няма нещо различно в качването на снимки вече или аз съм се пак омотала нещо((
Фанфанито, рестартирай си телефона. Дано след това се оправи.

# 1 796
Фанфанито, да не си на друга версия на бг мама? Понякога ми се случва...
И аз се интересувам по колко броя са мини еклерите?

# 1 797
Не знам на каква версия съм
Нямах до сега проблем. Рестартира вчера и днес, излизах и влизах с парола в сайта, но нищо
 На компютъра сега имам проблем и със съобщенията.Не мога и мнения да харесвам от телефона Писах на помощ , но нещо не ме разбират.

# 1 798
  • Бургас
Отворих еклерите, та да ви кажа Wink В моята кутия са 19. Отвън пише, че има 5 порции по 50 грама, всяка от около приблизително 4 еклера. В обща торбичка са, но явно зависи от грамчетата.

# 1 799
.....
А и за домашно гледаното няма гаранции. Моя колежка това лято имаха прасе, само с купени смески го хранеха, а в тях хормони, антибиотици. Ние купуваме прасе от познат, който знаем с какво ги храни.
Това пък е най-глупавото нещо, да имаш домашни животни и да ги храниш със смески. Вярно е, че да мелиш зърно е повече работа, но поне после знаеш какво ядеш.
Месо от Лидл и аз не купувам. Наистина месото на нескопените животни мирише. Хубава месарница има в градче до Шумен, фирмен магазин на месокомбинат.

Общи условия

Активация на акаунт