Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 112 194
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Майничка
Ние си я режем като мезе за вино, заедно с други сирена, иначе е като топено пушено сирене.

# 1 756
Не е било скопено прасето вероятно. Телешката кайма май не мирише?

# 1 757
  • София
Ох, и аз скоро взех месо от Ф., което ми смелиха пред мен за сърми. Мирише ми и това е, на гадно прасе...не знам какъв е проблемът, но не е старо или развалено, просто си мирише на нещо от самото животно.
Вече не знам от къде да купувам месо, защото и испанското контра филе от Лидл ми мирише на същата гадория!
За първи път днес взех скаморца пушена. Как се яде?
Ами трудно се яде. Според Тета75 ако мирише така е от некастрирано прасе.
Много е неприятна миризмата, понякога и аз нацелвам такова и е голяма мъка.
За жалост няма как да го познаеш в суров вид.

# 1 758
Пфу, не знаех за тази подробност, която явно си е много важна за вкуса на свинското!
И да кажа, че скирелата не е моето нещо, а обичам скир и моцарела под всякаква форма. Дано ми хареса скаморцата, защото обичам немухливи сирена с вино и ще се възползвам от предложението, Гаргамела.

# 1 759
  • Mediterraneo
На мен пък телешката кайма ми мирише. И месото телешкото- също. онзи ден правих виенски шницели, като ме лъхна една миризма на дърто теле, половин кило месо похабих! ММ изяде 2, ма насила. Другите ги изяде кучето, то поне не подбира.

# 1 760
На мен принципно не ми пречи..в смисъл ям си я такава кайма, не е развалена. Но тия претенциозни мъжове вкъщи...тц..тц...ме затрудняват 😃

# 1 761
  • В градината...
Скаморца върви и върху паста. Сипвам пастата по чиниите, слагам нарязана на тънко скаморца и за малко в микровълновата, да се размекне.

# 1 762
Написах за линцерите дето направих със сместа от Лидл. Исках да кача снимка, не че нещо съм се справила, ама за пръв път ми е и да се похваля да видите дали е добре и...от телефона направих снимка, пиша съобщение, ама не ми излизат иконките за публикуване на снимка. Забравих ли как беше, не можах да разбера как да кача снимката(( Промяна ли има нещо или какво не мога да направя. Та изтрих съобщението, то без снимка не си е работа(( Да няма нещо различно в качването на снимки вече или аз съм се пак омотала нещо((

# 1 763
  • София
Написах за линцерите дето направих със сместа от Лидл. Исках да кача снимка, не че нещо съм се справила, ама за пръв път ми е и да се похваля да видите дали е добре и...от телефона направих снимка, пиша съобщение, ама не ми излизат иконките за публикуване на снимка. Забравих ли как беше, не можах да разбера как да кача снимката(( Промяна ли има нещо или какво не мога да направя. Та изтрих съобщението, то без снимка не си е работа(( Да няма нещо различно в качването на снимки вече или аз съм се пак омотала нещо((
Все така си е качването на снимки, избираш иконката с пейзажа, после му даваш или сърфиране, или камера, за да снимаш.
След това качване на снимката и потвърждение.
В общи линии това е начина.

# 1 764
Не ми излизат иконки на телефона(( Няма нищо(( Само текст в темата мога да пиша(( Нищо де, не са нещо чудо невиждано, дори не е хубаво, ама нали тук питах и писах, та реших да покажа резултата.

# 1 765
  • Варна

Така не ти ли излиза?

# 1 766
Не, не ми излиза, затова питах и тук. Преди е имало, ама сега.. гледах, мъчих се и му падна батерията на телефона. Сега го зареждам и пак ще пробвам, ама доста се мъчих, няма и няма. Написах каквото писах, кога да кача снимката - няма откъде, никакви иконки, нищо и влезнах тук да го изтрия през компютъра. През телефона и това не ставаше да редактирам текста си. Нещо сигурно при мен пак става, то и без това не съм наясно. Както и да е, извинявам се, че оспамих, ама нали да покажа и ...греда.((

# 1 767
То к'во ще ни показваш...трохите ли...сигурно си ги омела вече Stuck Out Tongue Closed Eyes
А уж иконата я нямало....туй-онуй...😉😉😃

# 1 768
Тете, има бре, фотнала съм 4 в чиния. Толкова се старах да се похваля, ама ей-на , тук нещо ми завиждат и не ми позволяват да се изфукам))
ПП. На вкус станаха добри с мармалад от шипка на Родна стряха пак от Лидл сложих. Много рядко беше, като състав мармалад е силно казано, но за сладките добре покриха и се размаза. Пак ще пробвам, ама не знам защо така нямам иконки(( Бойкотират ме нещо си мисля, няма как да е иначе(( Пфууу и аз нещо да направя и то.. ама не знам така ли ви стават, да не ми се смеете, за пръв път ми е.
После елхите ще правя, имам и такава смес, но за Нова година ще я правя, че баници правих, баклави бях купила, то се не изяжда това чудо.

# 1 769
Аз пък днес правих меденки по рецептата, дето ви дадох. Нещо твърдички ги докарах, явно щерката ги модифицира като ги прави Joy мъжете ги ометоха де Joy кайма също подбират, но сладки не Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт