Лидл 134 - В очакване на Коледа

  • 112 145
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Мнения: 962
Да попитам за авокадото в мрежички, на някой нагарча ли му? Сегашната партида не съм я пробвала, но предишния път в който беше на промоция почти всяко ми имаше горчив вкус
Следващ въпрос телешкото бонфиле или както се води след отваряне и простоявен в хладилника нормално ли е горния слой на месото да стане малко по тъмен, дори синеещ? За детето го използвам и не ми се рискува, че е още малка. Замразих го в крайна сметка, но ако кажете че не е окей, направо ще го изхвърля. След последните дискусии на тема месо направо не знам от къде да пазарувам Sad
Нахута и в нашия лидл (под руски паметник) е при консерви те с грах, боб и т.н.нещо обаче последния път беше како дървен. Пак взех консерва, тази дни ще правя домашен хумус, дано да е било от партидата

# 1 846
  • Мнения: 31 744
Ползвах 2 глазури за около 70 меденки. Предполагам, че 1 брой ще покрие стандартна торта отгоре, за отстрани не съм сигурна, зависи от дебелината на слоя.

# 1 847
  • София
  • Мнения: 5 345
Споменатата майонеза с вкус на горчица може би е със синап?

По информация, която не знам дали е актуална, авокадото от Гърция не се облъчва, докато от Турция,  Израел, Африка и Америка се облъчва 100%. Написаното важи за всичко за консумация, без бебешки храни и лекарства. Не знам дали важи за Испания, за износ в ЕС.
Веднъж облъчено така е изтрепано всичко,  че може да се лашка с корабите месеци...
Затова авокадо търся от Гърция.

# 1 848
  • Мнения: 2 551
И на мен ми нагарчаше авокадото в мрежа от последната промоция. Имаше и твърди конци вътре.
Скрит текст:
Взех бут и ми смляха на кайма във Ф., бише че било бългаско месото. Дано не мирише на нескопен шопар. Пфу. Народа купува като за последно от всичко!

# 1 849
  • Мадрид / София
  • Мнения: 7 062
Възможно е месото да потъмнее ( зеленикав отенък) когато е преседяло отворено на хладно. Ако е в магазина така, го махат от продажба. Ако е преседяло само един ден не е развалено, въпреки вида му и трябва веднага да се сготви. Но за малко дете - не му го давай. По- добре му потърси качествено месо.

# 1 850
  • Мнения: 1 126
Народът в България купува месо и свинско за последно,аз като че ли не ям толкова много месо,само пилешко май и то във формата на хапки.
Много съм доволна от уреда на пара,ние имаме такъв от Лидл,но не на Силвър кръст,а на Salter.Бързо се приготвят ястията и здравословно.

# 1 851
  • have faith and be patient ..
  • Мнения: 4 694
Момичета, може ли снимка на едно твърдо сиррне, скоро беше намалено и в промоция.. Около 2-3 лв а беше учуфващо добро.. Около 200 гр опаковка, скоро скоро може и месец два да минаха, с черна не ядлива кора..

# 1 852
  • Мнения: 31 744
Columbus  беше май сиренето. Но със снимка не мога да помогна.
Бри няма при нас или съм идиот и не го намирам. Нито при синьото сирене, нито при кашкавалите, нито на друго място. Ядосах се и взех шампанско Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 853
  • have faith and be patient ..
  • Мнения: 4 694
Точно! Мерси! Бри днес купувах от сба.. 150 гр. - 5 лв.. А лидълското на делукс ми е фаворит.. Весело посрещане момичета

# 1 854
  • Мнения: 1 920
Columbus  беше май сиренето. Но със снимка не мога да помогна.
Бри няма при нас или съм идиот и не го намирам. Нито при синьото сирене, нито при кашкавалите, нито на друго място. Ядосах се и взех шампанско Stuck Out Tongue Winking Eye
При нас вчера беше сложено до бурканите с маслини, но пък нямаше етикет с цена.

# 1 855
  • Благоевград
  • Мнения: 3 635
Columbus  беше май сиренето. Но със снимка не мога да помогна.
Бри няма при нас или съм идиот и не го намирам. Нито при синьото сирене, нито при кашкавалите, нито на друго място. Ядосах се и взех шампанско Stuck Out Tongue Winking Eye

В Благоевград са сложили Бри-то при актуалните охладени продукти от седмицата, мерна ми се, че и тирамисуто е там.

# 1 856
  • Мнения: 2 551
Много ми е любимо това твърдо сирене. Много балансиран вкус, отлично е.

# 1 857
  • have faith and be patient ..
  • Мнения: 4 694
Стържа го върху яйца на тиган , сега щях да пробвам и по една моя рецепта на печени картофи, вместо пармезан, мисля че щеше да се получи..

# 1 858
  • Мнения: 31 744
На мен ми е фаворит натюр, нарязано на "солети". С червено винце.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 859
  • have faith and be patient ..
  • Мнения: 4 694
Охххх тиа сирена са ми голяма страст.. Е и вината де 😜😜

Общи условия

Активация на акаунт