Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 416
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Оф..бягай...болна съм и ми е все студено.
Книгата до кога ще може да се вземе-в смисъл точки до кога ще дават?

До 22-ри. Отворих магазина в осем и само шаран и сьомга. А пък държа да пазарувам от Лидл за пусти точки, още една ми остана.

# 316
В някой от филиалите в Пловдив виждали ли сте от непромокаемите ботуши номер 40- тези с пухчето горе (не грозните)? Thinking В нашия на Пещерско имаше малки номера. И отговарят ли си номерата? Вчера ходих до Лидъл Тракия, но кой да се сети да гледа за ботуши, награбих гауда, месо, кофа сметана Sweat Smile

# 317
  • София
От кой щолен сте доволни? Касовите апарати издават ли звуци?

# 318
Момичета,знам,че отдавна са пуснати ски якетата и са коментирани,но кажете моля надеждни ли са при минусови темп,става дума за градски условия,не за зимни спортове....

# 319
Оф..бягай...болна съм и ми е все студено.
Книгата до кога ще може да се вземе-в смисъл точки до кога ще дават?

До 22-ри. Отворих магазина в осем и само шаран и сьомга. А пък държа да пазарувам от Лидл за пусти точки, още една ми остана.
До 22 или до изчерпване на количеството.

# 320
  • Стара Загора
От кой щолен сте доволни? Касовите апарати издават ли звуци?

Аз взех от малкия щолен със стафиди и беше много хубав, но ако беше 50 на 50 с бадеми, щеше да ми хареса повече.

Ако имаше и от другия вид, щях да грабна. Голям не взимам, че не искам да ставам Animal Pig2

И аз уважих Николаевците със сьомга преди малко. Шаран пържен ям много рядко.

Взех от филето онзи ден и за пръв път да не е много мазна. Само че много трудно отделих кожата, съсипах филето в долния край. Що така жилава беше?

# 321
И аз взех от малкия щолен, но с марципан - спомням си, че миналата година той ми хареса най-много. И сега ми харесва, преди празниците ще взема по-голям, ако е останал. Преди имаше един в картонена кутия, който беше супер, но сега няма такъв при нас (или просто е изчерпан).

# 322
  • Gorni Bogrov
Момичета от София, някъде виждали ли сте изостанали подгряващи седалки за кола?

# 323
  • София
Мерси, аз питах за повода за куче, взех си.

# 324
  • Перник
Ние сме на мерлуза от рибен магазин днес. Предни години съм вземала шаран от Лидл и винаги ми е харесвал, но аз всякаква риба обичам Simple Smile

# 325
Тази година май няма много бройки от мебелите за кукленски къщи. Поне в нашия Лидл имаше едва няколко кутии, от 3 вида. В тази връзка някой да е виждал някъде обзавеждане за детска стая и баня( за София)?

# 326
Има ли малки шишета омекотител в Лидл?
Книгата е хубава, харесах няколко доста нетрадиционни за мен ястия.

# 327
  • София
Тази година май няма много бройки от мебелите за кукленски къщи. Поне в нашия Лидл имаше едва няколко кутии, от 3 вида. В тази връзка някой да е виждал някъде обзавеждане за детска стая и баня( за София)?
Вчера в Лидл в Слатина имаше и от двата вида.

# 328
А металната пластинка вътре?Само на котлона в тенджера , не си прави експерименти...
Ауу, да.... Направо изключих за нея!
Много благодаря за напомнянето! Щеше да стане гаф...

# 329
Минах днес за опаковъчни материали. Имаше шаран колкото си иска човек.
Сметката ми беше малко над 20лв. Съвсем забравих за книгата, можех да взема и едно вино в бързината, но къде толкова акъл.

Общи условия

Активация на акаунт