Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 422
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 330
Имам книгата, приятна е. Манчев доста са го окръцкали на корицата, бая фин са го докарали Joy имаше намалени джолани с кожа, та заредих. Чудни са.

# 331
  • софия
Когато са ги снимали Манчев е бил млад татко, грижите по бебето са го стопили, не фотошоПът. И на мен ми направи впечатление. И е без цацки.

# 332
  • София
А металната пластинка вътре?Само на котлона в тенджера , не си прави експерименти...
Ауу, да.... Направо изключих за нея!
Много благодаря за напомнянето! Щеше да стане гаф...
Моята микровълнова е с грил, няма проблем да слагам метални съдове ,когато топля храна,дори на микровълни. В предишната без грил започваше да искри все едно,че някой заварява и веднага я спирах.

# 333
Момичета,знам,че отдавна са пуснати ски якетата и са коментирани,но кажете моля надеждни ли са при минусови темп,става дума за градски условия,не за зимни спортове....
Моите деца ходят зимата с такива якета в градски условия, с по един суитчър отдолу.

# 334
Сега опитах скаридите. Не са парти скариди, а обикновени, в тарелка.
Вкусни са, но не съм свикнала с тази люспа - докато я махна, ми минава апетита...

# 335
Купих шаран, още в магазина когато отворих витрината усетих някаква странна миризма и въпреки това го взех. Сега го отворих и ми мирише сериозно. Изглежда си пресен, трайността му е до 09, но пък досега не съм имала такъв случай с миризма.

# 336
  • Асеновград
На теб поне шарана ти мирише, а моя синковец заяви че минералната вода била вмирисана и развалена.Два дена ми къса нервите с минерална вода от Лидл.Три вида големи туби намерих и никоя не харесва.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 17:26 от Panayotu

# 337
Но някои видове минерална вода наистина миришат - това е нормално. 

# 338
Кой търсеше четки ОралБ в Пловдив? В Тракия има три комплекта.

# 339
Купих шаран, още в магазина когато отворих витрината усетих някаква странна миризма и въпреки това го взех. Сега го отворих и ми мирише сериозно. Изглежда си пресен, трайността му е до 09, но пък досега не съм имала такъв случай с миризма.
И нашият, купен в понеделник, във вторник на обяд намирисваше. Въпреки, че в хладилника беше полузамръзнал, реших че при нас е проблема. Срокът му беше до 05.12.

# 340
Моят шаран не мирише, взех го понеделник и веднага го замразих. Направих го с червен ориз Делукс и кестени (не от Лидл, ясно защо Rage) и след малко ще бъде почетно изяден. Bowtie Но чопнах (с вилица, не с нокът Smiley) да видя дали ми харесва вкусът, да не ме изложи, чуден е!

# 341
  • Варна
Минах днес за опаковъчни материали. Имаше шаран колкото си иска човек.
Сметката ми беше малко над 20лв. Съвсем забравих за книгата, можех да взема и едно вино в бързината, но къде толкова акъл.

ММ тази седмица 2 пъти е пазарувал почти за 25 лв, чак и мен ме хвана яд, можехме да се класираме за 2 точки.

Ако някой реши да ми подари книгата - насреща съм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 342
  • София
Днес в 16.00 в Лидл на Хан Кубрат, нямаше кьорава риба. Sad Нито черна Лаваца.

# 343
Тази година май няма много бройки от мебелите за кукленски къщи. Поне в нашия Лидл имаше едва няколко кутии, от 3 вида. В тази връзка някой да е виждал някъде обзавеждане за детска стая и баня( за София)?
Вчера в Лидл в Слатина имаше и от двата вида.
В Лидл на халите имаше доста вида ми се видя за детски къщи и различни неща, чак се загледах-имаше диванчета, някакви други неща, бе добре беше зареден и не се взимаха много. Но това беше в понеделник и не съм сигурна да не те разкарвам дали има още, определено имаше различни джаджи за такива къщи обаче.
Няма да пържа и пълня нищо. Купих си разни мариновани херинги, някаква несебърска салата в бурканче от риба, направих салата с картофи, люти чушки имам туршийка и едно бяло винце съм купила да полеем празника скромно. Няма да се пъна , щото не ям много рибоци аз.
Пък и ще мезим повече, ще гледаме финала на Игри на волята и пийваме.
Хич Фанито няма да се трепе ама-ха. То и аз направих сметка в понеделник към 40 лв, ама никой не ми даде точка, а аз не се сетих да си искам(( Пак ме прецакаха ейййй(((

# 344
Аз вчера получих цяла книга...ама аз пазарувам винаги за поне 100 лева. Много ядем Flushed

Общи условия

Активация на акаунт