Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 437
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 345
  • In transit
Лъки, в една къща няма ли сьоНга и авокадо, на зян е. 😸
Остана ни от замразената, та ще я оползотворя
Иначе обичам пържен шаран, но някой друг да ми го направи, и не в къщи 😸
.
И аз така...откакто лятото осмърдях къщата с едни панирани морски дарове, се зарекох, че повече няма да пържа нищо рибно вкъщи. Само на скарата на балкона. Joy
Но днес по стар обичай сме на вино и панирани калмари. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 346
Здравейте, в Лидл продават ли шафран в момента ?

# 347
Здравейте, в Лидл продават ли шафран в момента ?

не, но в К гледах днес.

# 348
Върнах се с още една точка Grinning Разни коледни джунджурии- смес за сладки, няколко намалени с 30% опаковки с шоко монети и евро, 5 топки с по 3 бонбона вътре- намалени и те, малко гауда, коледни близалки... Grinning Иначе бях тръгнала за ботуши- нямаше Confused , шаран- не взех, лилавите домашни комплекти- не взех....Наелектризират ли косата???
Топките ми се сториха идейни, ще ги окача на елхата с бележчица-послание за всеки, може и вътре да се добави нещо, изненадка някаква... Вкъщи сме петима, за всеки по една топка от елхата. А и могат да си използват отново. Heart Eyes

# 349
В сряда купих шаран със срок до 05.12., веднага го замразих, днес го напълних, пекох във фурната, стана разкошен!  И тази година съм доволна от шарана в Лидл.
Вече имам 4 точки, утре ще купя елхичката, стига съм я мислила, маскарпоне, за да направя едни бонбони по рецепта на Марчева. Ще погледна за сух шампоан (някое от момичетата от Варна май питаше).

# 350
Долче, теб не те свърта заради тия точки 😸
Комплектите ми се видяха доста пластмасови.

# 351
ММ сготви шарана. Не ми хареса, лукът и ориза полусурови, сложил копър... иначе шарана няма мирис, тлъст е...явно ММ не става за готвач. Пържен сигурно щеше да е добре

# 352
Книгата е супер, почнах я и аз.Вчера я взех,че в понеделник беше свършила.

# 353
  • Бургас
Нашият шаран беше със срок до 8-ми, ама леко намирисваше откъм главата, та я изджасках, като се опече - пълненичък, на фурничка, стана идеалка! И с хлебче-рибка като допълнение отбелязахме празника подобаващо Wink

# 354
Здравейте, някой има ли отзиви за слуховия апарат?

# 355
  • Варна
Ядохме шаран, пържен. Тлъстичък ми се видя, но аз съм с нежен стомах, и поне с малко кости, слава богу.
И скариди охладени купил нашия, на тиган ги направи. Тях щерката особено ги хареса, аз само ги опитах.

# 356
Леми, не че не ме свърта за точките Joy Просто бях адски убедена, че ще събера макс 1-2 точки до края, а пък изненадващо за мен вече се оказах с цели 2 точки Stuck Out Tongue Winking Eye Хареса ми лилавия комплект, бива (аз не искам нещо уау, та бейсик ми е ок), но като си представих наелектризирана коса.....а и тази качулка вкъщи само ще ми пречи Grinning
Сметаната в кофата май не ми харесва колкото тази от 400 гр, по-рядка е сякаш...Не че няма да се изяде, но така не ми е голяма далавера Grinning
Мнения за дървените дъски стимулиращи изпълняването на дейности? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 357
Днес в 16.00 в Лидл на Хан Кубрат, нямаше кьорава риба. Sad Нито черна Лаваца.
Лавацата е златна и при нас нямаше. Исках днес да си взема още една кутия, ама бяха оставили само на зърна. Греда.

# 358
Наядохте се с шаранчета и почнахте да давате отчет...да се включа и аз...
Ние бяхме на лидълско филе хек-паниран , хрупкав, с лидълски яйца и лидълска галета.
Свеки се е меракладисала за фритюрника от утре и аз като уж добра снаха се метнах в 21.30 в магазина-от отдавна имало забрана да се зарежда стоката от вечерта (да си знаете !) .Поне успях да си напазарувам на спокойствие-аз , охраната и трима служители в цял магазин...Днес - последна , утре-първа.Хубава вечер , момичета!

# 359
Къде изчезна СУХИЯ ШАМПОАН на Лидл?
Та отивам аз да се чудя какво да пазар заради книгата, не че ги ползвам за красота стоят в кухнята като сувенири на стелаж, вместо грамоти за добра храна..
Взех възглавница за шияцу масаж. От няма накъде. Имам и предната, тази обаче се оказа по - добра. Иначе идеята беше да я върна, като я пробвам, защото имам, а ми трябват точки за книгата, но наистина много ми хареса и ще си я оставя.
Става сметка 124.75лв. И онзи на касата тръгна на  разплащане. Викам дай книга!! Аз затова съм дошла!! Той :точки не ви стигат. Абе как така и гледам сметката... Абе момче ми кажи вземете един бонбон и хоп ще има книга. Не мълчи си....
От книгата очаквах по добри рецепти. Има я в олх, ама що да я купувам за десет лв като мога да избарча сто Sad там и точки за по два лева продават да им се чуди човек на акъла, времето и разправията.

Общи условия

Активация на акаунт