Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 323
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 165
Цитат на: zenata
[b
Джоланът с кожа[/b] вече в постоянния асортимент ли е? Взех за всеки случай, де.

Май само за зимния сезон го пускат.

# 166
Грейката за крака е супер мекичка,вътрешната част се пере ,загрява за секунди.Свекървата много я хареса.

# 167
И сега какво се оказа, че няма шарани със срок на годност след 05.12... Жалко. По този повод днес пак ще се пече у дома и смятам празника уважен два пъти. Нямаше намален балсамов оцет при нас.
Да питам за буркана с червени чушки. Май беше от преди 1-2 седмици. Дали чушките са леко кисели, защото в съдържанието има и лимонова кислеина, или стават за готвене?

# 168
Поларени са домашните комплекти, поларът е тънък, не от дебелите.

# 169
Поларени ли са домашните комплекти?  Или имат предвид, че от вътрешната страна са като поларени.. Не знам какви са били миналата година, за пръв път се интересувам.
Не знам дали ще се ориентираш по снимката-поларени са 100% полиестер пише на етикета
Скрит текст:

# 170
Благодаря за информацията. На снимката се вижда много добре

# 171
  • In transit
И аз искам да се оплача - от балсамовия оцет в тъмните половинлитрови бутилки. Отдавна го купувам и си го харесвам. Но последната бутилка е супер разреден. В първия момент помислих, че съм взела обикновен винен по грешка, но не - балсамов е Sad
Да и аз така се разочаровах от този дето е като спрей от италианската седмица. Чист винен оцет си е. Sad

Леми, голяма да порастнеш, че сподели за това балсамико. Идеално е. Абе цената му не много, ама каква салатка си спретнах с лидълското авокадо, чери домати, босилек и биволска моцарела. Полях с малко зехтин и балсамикото. Чудна!  Heart Eyes Само ми се изкълчи ръката докато го разтръскам, че доста утайка имаше на дъното. Joy

Другата седмица ще е намалена сладкарската сметана и какаото. А някой питаше за сешоари...ще има от другия четвъртък заедно с разни въртящи четки, четки за изправяне и прочие. Тази година са ги кръстили на Кристина Агилера. Simple Smile Свинско ще има на 25% Стара планина, охладен заек, от гръцкия зехтин в тенекиите и ароматен сироп за кафе. Нали него обсъждате тия дни?

# 172
Еееее, доживяхме! 😍 Изпих алкохола с кафето, докато дочакам сиропа.

# 173
Mikkey, а на мен докато го отворя, накрая съпрежието го пребори.
Какво е това свинско месо Стара планина?

# 174
  • Перник
И сега какво се оказа, че няма шарани със срок на годност след 05.12... Жалко. По този повод днес пак ще се пече у дома и смятам празника уважен два пъти. Нямаше намален балсамов оцет при нас.
Да питам за буркана с червени чушки. Май беше от преди 1-2 седмици. Дали чушките са леко кисели, защото в съдържанието има и лимонова кислеина, или стават за готвене?

За шарана - пъхаш го във фризера, докато е в срок и го вадиш когато ти трябва Wink
За чушките - не знам какви точно са били преди 1-2 седмици, но по принцип за паниране вземам буркан печени чушки от Лидл - не са кисели, стават супер Simple Smile

# 175
  • Мадрид / София
Видях Рафаело в метални правоъгълни кутии, за първи път, но не в Лидл. Не знам дали сте виждали такива. Харесаха ми, но ще видим дали ще купя.

# 176
  • In transit
Mikkey, а на мен докато го отворя, накрая съпрежието го пребори.
Какво е това свинско месо Стара планина?
Аа с капачката и аз видях зор първия път, ама с обратната страна на един нож си помогнах. Свинското е кюфтета и кебабчета, само от свинско, от свинско и говеждо, кайма, карначета и наденица. Всичките "Стара планина"

# 177
  • Пловдив
Извинявам се, че се намесвам така. От известно време ви чета и страхотно се забавлявам с хумора ви.
Имам един въпрос - някой знае ли дали скоро няма да пускат от ветроустойчивите чадъри? Доста чадъри съм счупила, но този се оказа много здрав. Сега искам да купа и за децата.

# 178
  • София
Поларени са домашните комплекти, поларът е тънък, не от дебелите.
Странно, аз взех мъжки, струва ми се доста дебел. ММ има лидълски отпреди 3-4години, определено този е по-дебел.

# 179
Мъжките не ги гледах, но би било изненада да са по-дебели от дамските. Имам 2 поларени дамски комплекта от Лидл, а от други места 2 поларени пижами и поларено одеяло. Поларът на Лидл е най-тънък.

Общи условия

Активация на акаунт