Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 356
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 180
Тънки са, не купих, но ги видях и пипнах. Може и да топлят, но материята/платът не е дебел/а.

# 181
Скрит текст:
Това жълто яке от 26.09.19 г.  с качулка ли е ?  Виждала съм го на живо в-у случайни минувачки, но не видях качулка. Само някои от показаните в брошурата модели ли са с качулка?

# 182
  • София
Скрит текст:
Това жълто яке от 26.09.19 г.  с качулка ли е ?  Виждала съм го на живо в-у случайни минувачки, но не видях качулка. Само някои от показаните в брошурата модели ли са с качулка?
Да, не всички са с качулка,виждат се. На 1 ви ред, двете в ляво, от дългите средното, на 2 ри ред някакво прасковено.

# 183
Благодаря ти, Миленски!
Скрит текст:
Да не се ядосвам, че септември не се затътрих до Лидъл. Моята щерка по тъмно и студено тръгва за уч- ще, никога не носи чадър, та качулката е задълж.за якетата й. От Н&М червеното яке с бяло и синьо, което взех, се оказа чудесно за есента.
Щом следв.седм.ще има какао на намаление, ще заредя, мн.се пие у нас.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 21:09 от *Камея

# 184
Влизам да се оплача от партида бебешки бисквити. Направо е недопустимо да продават в такова състояние неща за деца.Дребен ги харесва и ядеше с удоволствие, но няма да се набутам повече за да пълня кофата.В понеделник са купени и със срок до април, а са в супер неугледен вид, никога не бих ги яла аз,камо ли детето.Писах им,файда едва ли ще има,кой знае как са съхранявани,че да са в такъв вид.
Скрит текст:

# 185
  • София
Нещо не разбрах Tired Face  Thinkingна изложба ли ще ходят, развалени ли са, гадни ли са? Нали са взети за ядене,няма гости да посрещаш.

# 186
Тези бисквити са си грознички, и з съм ги купувала, но не се харесват. Показаните нещо разноцветни ми се виждат.

# 187
Ето как изглежда другия вид и модел,тези нещо не са съхранявани хубаво знам ли и аз какво им е.Все едно мокрени и изсъхнали след това са,някви раздути и деформирани.

# 188
Някой да не е играл на футбол с пакета 😃😆

# 189
И в двата пакета съдържанието е нелицеприятно. Иначе са хубави като състав, и наистина според мен не са правилно съхранявани..

Аз си купих от Лавацата Оро...мислех за подарък да е, но май ще си я уважа аз.  Mr. Green

# 190
Идвам да се оплача заменят айвара Чира с айвар Фрешона с по-лош състав защото от този Чира с изчистения състав не намирам сладък ами само лют - поредния развален продукт от Лидл - все повече пада качеството а бях пристрастена към техния айвар. Вярно лютеница Велика е хубава но има захар в нея а в айвара нямаше сега вече ще има и захар и регулатор на киселинност и др. боклуци.
Извинете ме за спама, но искам да споделя едно наше перфектно решение за лютеница без захар. В един цех до нас правят по поръчка, и ти дават да си слагаш в буркани и стерилизираш. Ако искаш от редовната, вземаш колкото си поръчаш.
Ние поръчахме цяла партида без захар, и си я разделихме родата. Няма такъв кеф. Вече като ям купешка със захар, виждам минусите й. Без захар само ще ядем ние, и то от цеха. За да компенсираме киселинността, добавихме патладжан и моркови.
Wink сори за спама.

# 191
А който не живее до цеха до вас Bowtie

# 192
  • София
И в двата пакета съдържанието е нелицеприятно. Иначе са хубави като състав, и наистина според мен не са правилно съхранявани..

Аз си купих от Лавацата Оро...мислех за подарък да е, но май ще си я уважа аз.  Mr. Green
Дай мнение моля! Да видим какво и е златното на тая Лаваца.

# 193

Аз си купих от Лавацата Оро...мислех за подарък да е, но май ще си я уважа аз.  Mr. Green
Дай мнение моля! Да видим какво и е златното на тая Лаваца.
Няма да е тези дни, защото имам отворен пакет от "моята" червена. Намерих в СБА, 3 по 250 гр за 15лева( паралелен внос  Heart Eyes)  и се зарадвах като дете на Коледа.  hahaha Тази златната съм я пила преди доста време, 100% арабика, тоест не е от най силната. В момента цената и в Лидъл  е нисичка и ми се струва че е за износ пакетирана.

# 194
За грозните детски бисквити: Кажете вкусни ли са, че от тези снимки ми се приядоха. Ям и грозно, че и страшно.

Общи условия

Активация на акаунт