Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 356
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 195
В Рекорд също е паралелен внос кафето: https://magazinirecord.com/italian/nggallery/%D0%B8%D1%82%D0%B0% … 0%B0%D0%B9/page/1

На Лидл техните марки кафе въобще не стават според мен.

# 196
За грозните детски бисквити: Кажете вкусни ли са, че от тези снимки ми се приядоха. Ям и грозно, че и страшно.
Не,  
за моя вкус са безвкусни.

# 197
Без захар са и с био продукти уж,ужасни са според мен,но дребен си ги харесва и яде. Но тези раздутите ме отказаха,ще му търся нещо друго.

# 198
Идвам да се оплача заменят айвара Чира с айвар Фрешона с по-лош състав защото от този Чира с изчистения състав не намирам сладък ами само лют - поредния развален продукт от Лидл - все повече пада качеството а бях пристрастена към техния айвар. Вярно лютеница Велика е хубава но има захар в нея а в айвара нямаше сега вече ще има и захар и регулатор на киселинност и др. боклуци.
Извинете ме за спама, но искам да споделя едно наше перфектно решение за лютеница без захар. В един цех до нас правят по поръчка, и ти дават да си слагаш в буркани и стерилизираш. Ако искаш от редовната, вземаш колкото си поръчаш.
Ние поръчахме цяла партида без захар, и си я разделихме родата. Няма такъв кеф. Вече като ям купешка със захар, виждам минусите й. Без захар само ще ядем ние, и то от цеха. За да компенсираме киселинността, добавихме патладжан и моркови.
Wink сори за спама.

Румка, колко кг е една партида лютеница в този цех? За догодина да знам.

# 199
Купих шаран, но повечето бяха около 2кг. Аз предпочитам да е 1, 300-1,500. Мярнах един такъв и го взех. Доспатска сьомгова пъстърва и при нас нямаше, взех дъгова. Миналата седмица търсих от керамичните форми за печене, нямаше, но днес бяха заредили и купих правоъгълна.
От миналата седмица се чудя на една изкуствена елха, 60 см, дано не я приберат докато се начудя.🤔 Моля, ако някой я е купил, да даде мнение - кичеста ли е. Благодаря!

# 200
Грейката за крака е супер мекичка,вътрешната част се пере ,загрява за секунди.Свекървата много я хареса.
За мъже става ли? Имайки предвид големината на ботуша. Или ще са къси и неудобни за мъж с 43 номер обувки?

# 201
Грейката за крака е супер мекичка,вътрешната част се пере ,загрява за секунди.Свекървата много я хареса.
За мъже става ли? Имайки предвид големината на ботуша. Или ще са къси и неудобни за мъж с 43 номер обувки?
Не мисля че ще е много удобно,да не те лъжа,ама мисля че е 30 см дълга отдолу,аз нося 40 номер и ми е 27 см крака,43 номер мисля е 30,иначе тя е мекичка,няма да е крака му като в менгеме,ама виж на място пак.Много,много е пухкава,мека и топла.

# 202
  • до най-прекрасния мъж
Преди около седмица-две пускаха големи размери мъжки суитчери. В Лидл Тракия така и не видях, дали има останали някъде?

# 203
  • shumen
Тези бисквити и при мен се е случвало да са в такова състояние.Дребен и аз обаче си ги изядохме тогава.

# 204
  • София
Тази вечер взех от нагряващата възглавница за гръб и врат. На мен ли ми се струва, или няма особена разлика между първа и шеста степен? Така ли трябва да е, или моята е дефектна? Това ще е за подарък на бабата, и. За това се чудя дали да я сменям докато е време.
 Все още се двуомя за шиатцу масажьора. Притеснявам  се да не се окаже поредната прахосъбирачка в нас. Макар че половинката често се оплаква от болки в гърба и кръста и ако действа отпускащо бих му го взела.

# 205
Виждали ли сте някъде от техния сух шампоан за коса? Cien май беше, не съм сигурна, бял флакон. Всеки път във Варна се оглеждам за него и няма. Как да се сдобия с него, много го харесам.

# 206
# 207
Хаиде, пак уж ще има от сиропа за кафе. Стискам палци на тези, които го очакваха този път да заредят Simple Smile

# 208
Успях да се вредя за триколка, отвварям я и седалката яко надрана Sad

# 209
Мнение?

Общи условия

Активация на акаунт