Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 112 166
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Варна
Аз пък днес правих меденки по рецептата, дето ви дадох. Нещо твърдички ги докарах, явно щерката ги модифицира като ги прави Joy мъжете ги ометоха де Joy кайма също подбират, но сладки не Kissing Heart

Ти така я похвали тая рецепта, че я метнах на майка ми (обикновено й препоръчвам неща, които са изпробвани лично, но сега нали бях с готова смеска за курабийки човечета от Лидл), ами не остана доволна жената от тестото, а аз брах срам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 801
Шкафа за над пералня , който ще е наличен от 2 януари ,дали си струва ? Някой има ли го ?

# 1 802
Аз от години правя меденки "100 сватбени сладки"/Ирина Купенска, идеални стават, тестото трае в хладилник и много лесно се работи с него (не лепне, не се троши), лесно се изрязват формички. Тази година обаче ме мързеше Stuck Out Tongue Winking Eye и пробвах рецептата от тук- ами, изядоха се. Но сместа беше трошлива и не беше възможно да се изрязва с формички и направих топчета които леко сплесках с ръце. Но може и да не съм критерий аз, защото 100-те сладки много са ме разглезили и, като се замисля, никоя друга рецепта за меденки не ми е харесвала чак дотолкова... Blush
За Нова Година съм приготвила готова смес- като на Фани Grinning Може и едни какаови напукани сладки да спретна.
Баницата със сирене е намалена на 3,69 лв, нали? А шампанското дали е все още намалено?

# 1 803
  • Варна
Мале, аз се заредих с няколко бутилки от шампанското, така ми хареса Stuck Out Tongue Winking Eye
Не ме е боляла сутрин главата от него, както се е случвало с други пенливи вина.

# 1 804
Радвам се, защото и аз взех от него.

# 1 805
Винаги съм правила меденките с печати и никога не съм имала проблеми. Рецептата в същата.
Скрит текст:

# 1 806
Шкафа за над пералня , който ще е наличен от 2 януари ,дали си струва ? Някой има ли го ?
Май всички, освен мен и теб)) Доволни са хората четох, защото ме интересуваше, но при мен трябва ремонт на банята и тогава шкафа.((

# 1 807
Както казах, свикнала съм с другата рецепта и това е Stuck Out Tongue Winking Eye Със 100-те сватбени сладки меденките ми стават по-хубави (не визирам снимката на Пийкок, сравнявам с тези които направих аз за Коледа), няма такава разлика между горната и долната страна (тазгодишните отдолу станаха по-тъмни), а и на вкус са по-мекички. Но все пак всичко е въпрос на вкус и предпочитания. И тези ги изядохме. Grinning
А за шампанското кажете- не колко сте си взели и дали е хубаво (това го знам), а дали е намалено още? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 808
Май всички, освен мен и теб)) Доволни са хората четох, защото ме интересуваше, но при мен трябва ремонт на банята и тогава шкафа.((
Чудесен е шкафа за над пералня. Вече сигурно 4 или 5 години го имаме. Не е " цъфнал". Слабилен е

# 1 809
Долче, 2 лв е шампанското.

# 1 810
Аз направих последните две тави с печати и станаха много добре, да Simple Smile

# 1 811
Туй шампанско тъй ми хареса, че още две бутилки взех. Пия си го сама, щот в нас алкохол не пием Stuck Out Tongue Winking Eye
Чудех се на какво ми удря и що ми е така близък вкуса. Ми на вино с лимонада ми бие. Едно време с комшията се събирахме по семейно и той ме научи да пия вино с лимонада. От как почина, не ми върви виното Confused

# 1 812
  • Варна
Възможно ли е да върна масажора от тази седмица , без касова бележка ? Мъжът ми я  е запилял някъде ... Sad

# 1 813
Възможно ли е да върна масажора от тази седмица , без касова бележка ? Мъжът ми я  е запилял някъде ... Sad

не.

# 1 814
  • Варна
Долче, 2 лв е шампанското.

1.99 лв, ако трябва да сме точни Stuck Out Tongue Winking Eye

Но то нали беше на миналата брошура? Не знам дали в момента му е променена цената.

Общи условия

Активация на акаунт