Февруарският рожден ден наближава, голям купон се очертава

• 47 752
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново

Ето тази е нашата. Има гуми! Което беше определящо при избора Simple Smile

# 406
Нашата палатка е лидълската,голям тормоз отнася още и все още е здрава.Препоръчвам я.

# 407
Хмм дадохте ми идеяс тези палатки хихи 😊 каква им е цената и дали в Джъмбо има подобни?

# 408
Има,но други модели.Къща видях и някаква джунгла миналата седмица като бяхме,но поне 4-5 вида имаше.
Нашата е 30 лв.,много компактно се сгъва.В ей такава малка чантичка влиза,а иначе е метър на метър и нещо нагоре.Много бях впечатлена от компактността и 😁

# 409
Взех му тази.Е ,радва и се 2-3 дни,аз не чак толкова (всеки път ме караше да влизам с него вътре).Да не ви казвам после колко схваната се чувствах.След тези 2-3 дни интерес,котарака я окупира и накрая трябваше да я прибера.

# 410
Момичета,малкия буха като магаре вече втора седмица.Давам му Стодал,но не виждам разлика.Препоръчайте ми моля сироп от който вие сте доволни понеже нямам никаква представа,а има толкова много видове.

# 411
  • Велико Търново
аз при кашлица вместо сироп давам чай от сушен босилек и сок ананас. Не съм сигурна дали помага или не, но сиропи все още педиатъра на малкия ми е казал да не давам.

# 412
Наскоро ми препоръчаха домашен лек за кашлица, който бил много ефикасен, лично не съм пробвала- 400 мл вода се кипват и се добавят два гнили банана плюс лъжица мед. Куса се топличко.
Иначе инхалации с физиологичен разтвор много помагат. Ако кашлицата е от секрет от носа, трябва да се наблегне на лечение на носа. Аз съм доволна от сребърна вода с клеева тинктура, за който не е алергичен.

# 413
Проблема е,че той все още не е опитвал мед и точно сега не ми се рискува.Аз също съм чела за сребърна вода,но нямам никаква представа дали е алергичен.

# 414
Моя е пил този ,но има мед.

Оф днес вдигна Т на обяд, одеве дойде лл да го преслуша ,каза че е вирус някакъв не е грип. Сега заспа,ще съм на нокти тия дни 😔

# 415
За кашлица съм правила инхалации с капки проспан смесени с физ.разтвор

# 416
  • София
Само инхалации с физиологичен разтвор.  Водила ли си го на лекар?

# 417
Няма стол и маса , но има от тези големите столове тип торба с пълнеж 😊Пред него слагам поднос с крака и ето -стол и маса.
Голям кеф с тоя сняг, бяхме вън за час със шейната 😀Не й се прибираше.
Май има скок в растежа -лепка е , но и започна вместо името си да казва все по-често "аз" и "мой".
За кашлица има лекове с варен лук.

# 418
Моите изпиха еьно шише с Гринтус,  но продължиха да кашлят.  Секрети от носа постоянно им слизат. Щерката с кеф го пиеше,  сина голямо  плюене.  Педиатъта изписа накрая едно имуноукрепващо -  Самбукус нигра май се казваше. Ама едва ли от него спряха да кашлят.  По-скоро  им се изчистиха носовете.  Изписа и сребърна вода,  но ка а само да я взема  и ако до седмица не видя подорение със сиропа да почна да им капя в носа.  Понеже  и аь съм като  тях с постоянни секрети вече  месец  не сум се втелясала.  Но пък спряха да кашлят и сребърнаъа вода седи неотворена. 

това е масичката и столовете от Айко.  Раклата ме кефи,  ама нещо не мога да и намеря място  засега.  Малка ми е стаята.
Снимката е от сайта.  Ние не сложихме приставката за хартия. Яд ме е че има само едно чекмедже.  Голям  кеф да си крият нещо в него.  И съответно  голям бой.

# 419
Благодаря ви много.Избрах един,пък да видим.
Водихме го на доктор,тук дават Калпол за всичко.Утре пак ще им звъня да видим дали ще ми дадат час.

Общи условия

Активация на акаунт